tiistai 19. marraskuuta 2013

Salilla!

Miepä kävin salilla! :D Jippijippijippi! Haha, vielä bussissa töistä tullessa istuessani mietin, että vieläkö mie lykkäisin... On nimittäin salimörkö jo vähän nostellut päätään ja on jännittänyt eka salikäynti tauon jälkeen. Mutta en sitten vaan keksinyt mitään järkevää tekosyytä olla menemättä, kun nyt tuo käsikin tuntui jo ihan hyvältä, joten sinne se oli vaan taaperrettava!

The Keep Calm-o-matic
Alusta asti oli huippua! Joskus tauon jälkeen ei aluksi meinaa päästä millään kiinni treeniin, mutta nyt lähti mukavasti alusta alkaen. Ehkä syy oli osittain ainakin se, että kun olin tolkuttanut itselleni, että pienemmillä painoilla liikkeelle ja varovasti muutenkin. Niin ei tullut sitten sitä turhautumista, kun ei jaksakaan tehdä samalla tavalla kuin ennen taukoa. Nytkin oli toppuuteltava vähän väliä, kun oisin halunnut kokeilla isompaa painoa, että nounou! Mie en todellakaan halua ottaa minkäänlaista riskiä siitä, että käsi tai kädet on kohta uudestaan samassa kunnossa kuin pari viikkoa sitten. Nyt vaan maltilla eteenpäin ja tuntemuksia kuunnelleen, niin jospa tämä tästä alkaisi taas luistaa. Mietittiin eilen illalla miun miehen kanssa miulle tällainen treeni:

1. Vinopenkki, kp 3*12
2. Ristikkäisveto taljassa 3*12
3. Kulmasoutu tangolla 3*12
4. Alataljasoutu 3*12
5. Pystypunnerrus tangolla 3*12
6. Viparit sivuille 3*12
7. Istumaannousu painokiekon kanssa 3*12
8. Russian twist painokiekon kanssa 3*12

Eli rintaa, yläselkää, olkapäitä ja vatsoja. Liekö tauko syynä vai mikä, mutta sain tuolla treenillä tosi hyvän tuntuman! Varsinkin olkapääliikkeissä polte oli huomattava ja pikkuisen pumpinkin sain aikaiseksi ;)

Muuten olinkin aika surkea näky. Kyllä säälitti ihan omaa peilikuvaa katsoessa, miten löysältä mie näytän (eli suomeksi: miten löysä mie oon)! Hohhoijaa, kun vertaa esimerkiksi joihinkin tuon sunnuntain postauksen kuviin, niin aika kaukana jostain viime kevään/kesän kunnosta! Noooo, onpahan ainakin varaa kehittyä jos ei muuta... Kyllä sitä vaan lösähtää pienessä ajassa ja helposti, kun sitten taas joutuu ihan hulluna tehdä töitä, että edes pientä kehitystä tapahtuu.

Nyt kyllä olkapäät jomottaa jo. Saa nähdä, onko huomenna tuntumaa yläkropassa! Käsissä ei tuntunut kipua treenin aikana ja pidin huolen, että rannetuet oli tarpeeksi tiukalla tukemassa ranteita. No huomenna sekin selviää, onko epätoivottua särkyä tulosa.

Eipä miulla muuta. Piti vaan tulla hehkuttamaan salisalisali ja purkamaan turhautumista löystymisestä :D

4 kommenttia:

  1. Huippua et pääsit salille :) Wää, mäki haluun!

    VastaaPoista
  2. Jeeeeeeee! Iso peukku tälle salihehkutukselle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :)

      Toivottavasti siekin tervehtyisit pikaisestija pääsisit tositoimiin. Ajan kanssa kumminki! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...