sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jouluostoksia, jalkarääkkiä ja karua todellisuutta

Heippa! Mites on viikonloppu sujunut? Täällä ihan mukavissa merkeissä.

Viikonloppu alkoi perjantaina töiden jälkeen mukavasti, kun menin töistä suoraan kaffittelemaan Pialle. Ja rapsuttelemaan Pian kissoja. Ihanaa, kun on lähellä paikka, jossa saa välillä lievitystä kissaikävään! <3 Ja toki Piaakin on aina kiva nähdä! Perjantaina molemmat hihkuttiin innosta, kun treenitauot on ohi :D

Mutta jospa nyt vielä viikonlopun tunnelmiin... Ne, jotka ovat lukeneet blogiani alusta asti (tai jotka muuten tuntevat miut) tietävät, että oon aika lailla pesunkestävä jouluihminen! Ja nyt on alkanut joulu hiipiä meidän punaiseen tupaan. Eilen käytiin miehen kanssa jouluostoksilla, ja lahjojen lisäksi tuli omaan kotiinkin hankittua joulujuttuja. Ja me käytiin myös jo perinteeksi muodostuneella joululahjaostossyömingeillä Amarillossa.


Premiun Burger. Niin hyvää!

Tämän vuoden joulukalenteri löytyi Pikkuruisesta Puodista <3
Loistava lumihiutale keittiön ikkunaan!
Käytiin myös tsekkaamassa Prisman uusi Punnari, ja herkkujahan sieltä lähti vielä lauantai-illaksi mukaan... :P
Eilisilta menikin sitten rattoisasti saunoen, herkutellen ja Walking Deadin jaksoja boksilta katsoen. Hyvä, että tuli tankattua ja levättyä, sillä tänään oli vuorossa...

Jalkatreeni! Oltiin Pian kanssa sovittu, että tehdään tänään yhdessä ihan killeritreeni. Mitään järkeähän moisessa ajatuksessa ei tietenkään ole, kun miulla edellisestä jalkatreenistä ehti vierähtää aikaa jo kolme (!!!) viikkoa. Mutta se nyt vaan tehtiin, mikä päätettiin ja sitten alkuviikosta kärsitään seurauksista...

Ready? Oh yeah!

Pia teki meille treenin ja melkoisen setin tekikin:

1. Jalkaprässi pyramidina, toistot 12, 10, 8, 6, 8, 10, 12. Painot 5 kilon lisäyksinä ja vähennyksinä.
2. Puolismith 6*10 (nouseva)
3. Reiden ojennus 4*15
4. Reiden koukistus 4*15
5. Sumokyykky 3*10
6. Pohkeet seisten Smithissä 4*15 (nouseva)

"Päästiin" molemmat tekemään ekaa kertaa pyramidisarjoja jalkaprässissä. Voin kertoa, että se oli kyllä ihan kamalaa! Siis ihanankamalaa, jos ymmärrätte. Mie kyllä harppasin yhdessä vaiheessa jo 10 kiloa kerralla ylöspäin, mutta kyllähän se lopussa sitten tiukkaa teki saada niillä pikkupainoilla se 12 toistoa vielä täyteen. Puuuuhhuuuuh!


Tuohon perään 6 sarjaa puolismithiä ei tuntunut mitenkään houkuttelevalta idealta, mutta sehän tehtiin! Heh, ja vähän niinku puolivahingossa molemmat tehtiin vielä viimeinen sarja enkkapainoilla, kun jokaiseen sarjaan tuli aina 5 kilon lisäys. No, nekin vedettiin läpi hammasta purren, mutta tulipahan tehtyä! :D


Ojennusten ja koukistusten jälkeen sitten jo vähän pelotti ajatuskin sumokyykystä, ja se tuntuikin ihan älyttömän rankalta. Pakko myöntää, että mie olin tuossa vaiheessa jo niin loppu, että tuli parissa viimeisessä toistossa tokassa sarjassa vähän fuskattua... Tärinä oli ainakin taattu!


Sattuuuuuhhh!

Reilukerhosta päivää! Toinen vaan makaa ja toinen tekee duunit!
Juu, näistäkin kuvista taas jo näkee, että nuo herkut on miulle viime aikoina maistuneet liiankin hyvin! Läski mikä läski :(

Otettiin tänään ennen treeniä Pian kanssa pukkarissa vielä kehityskuviakin. Ja miun kuvat osoittaa, miten siinä kehityksessä oon mennyt taaksepäin. Nolottaa laittaa ne kuvat tänne, mutta päätin silti laittaa, vähän niin kuin motivaattoriksi, että tästä ei oo suunta kuin parempaan päin! Varsinkin tuo maha- ja selkäosasto on aika kauheeta katsottavaa. Tätä ne hampparit sun muut teettää. Vaikka kyllähän tuossa erottuu sitä ylimääräistä nahkaakin, josta ei pääse jumppaamalla eroon. Katsokaa ja kauhistukaa...


Kunto 24.11.2013
 Mutta mutta, eipä jäädä tuleen makaamaan, vaan tarkoitus olisi, että muutaman kuukauden päästä voisi katsella edes vähän imartelevampia kuvia. Toivossa on hyvä elää, sanoi kirppu toiselle.

18 kommenttia:

  1. PÖH et todellakaan ole mikään läski!! HÖPÖHÖPÖ!! Oot kaunis just tuollaisena, ja varmasti tuohon sun "matkaan" mahtuu niin kaikkea, myös niitä takapakkeja. Pääasia, että tiedostat itse, mistä kiikastaa, ja pääset taas treeneihin palaamaan, ja varmaan tulee myös lihaskunnon lisäksi taas niitä energiaakuluttavia aerobisia (combatia yms.), joten kyllä se siitä taas! Nauti siitä mitä oot jo saavuttanut, se on huikeaa! :)

    Ja huh, kovan treenin tuo Pia on tehnyt teille, huh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No treeni oli kova! Ja huippu, vaikka mie vähän väliä Pialle valitinkin, että en jaksa en haluu... :D: D

      Tottahan se on, että tähän matkaan mahtuu takapakkejakin, eikä sentään mitään 20 kiloo oo tullu takas niinku muutama vuosi sitten... Mutta kyllä mie oon oikeesti nyt niin löysässä kunnossa. Sen näkee ja tuntee ite. Kun vaatteet ahdistaa ja olo kropassa ei tunnu hyvältä. Ja syyllinen tuijottaa peilissä. Mutku mie vaan en osaa/pysty/halua luopua herkuttelusta kokonaan. Joo, nyt se on vaan jäänyt päälle se herkkukausi, pitäs päästä kiinni taas kohtuuteen. (Ja joulu ja kaikki tulossa, turha toivo!)

      Poista
  2. Oon samaa mieltä Hannan kanssa! Et todellakaan oo mikään läski! Oot kaunis ja ihana nainen <3 Ja hei tästä ei oo ku tie ylöspäin :) Yhdessä tsempataan ja tammikuussa sitten mennään ihan täysillä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneks aina voi ajatella, että tästä vaan ylöspäin! Nyt loppuvuosi tunnustellaan uusia tsydeemejä ja sit tosiaan tammikuussa kunnon remppa kropalle!

      <3 <3

      Poista
  3. taas jotain uutta - mä en oo meinaa törmänny koskaan tommosee puolismithiliikkeeseen? Missä se niinku tuntuu ja miten tosta noustaan :D nimim. kaikki uudet liikkeet kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puolismith / polville nousu on pakaraliike. Hyvin sillä ainakin tuntumaa saa, varsinkin jos siinä liikkeen loppuvaiheessa oikein puristaa pepun mahdollisimman "ruttuun". Eli asetutaan polviseisontaan smith-tangon alle, otetaan tanko hartioille ja kyykistytään alas ja siitä takaisin polviseisontaan. Ja siinä ylösnoususta se "peppuruttu". Ite tykkään tehdä niin, että polvien alla on maton lisäksi tuollainen loiva "mäki".

      Poista
  4. Komppaan Hannaa ja Piaa <3 Kyllä sitä takapakkia tulee väistämättä jokaiselle. Se kuuluu siihen "matkaan". Sinä oot kuitenkin jo kertaalleen saanut itsesi siihen kuntoon, jossa oot itseesi kaikin puolin tyytyväinen.. niin varmasti osaat tehdä sen uudestaankin, jos niin päätät ja haluat <3

    Täällä toinen jouluihminen, joka yllätti jopa itsensä ilmoittamalla, että tää joulu voitais olla ulkomailla. WHAT?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, Marilii! <3 En tosin ole kertaakaan ollut vielä siinä kunnossa, missä olisin tyytyväinen. Mutta toisaalta luulen, että en ole ikinä tyytyväinen. Aina löytyy parannettavaa. Mutta niinhän se taitaa vähän kaikilla olla...

      Ohhoh, aika nopee lähtö sit teillä edessä!

      Poista
  5. Komppaan kaikkia muita, höps vaan tommoselle läskipuheelle! Ja kun jaksaa treenata, niin hampparit menee suoraan hauiksiin, suurimmaksi osaksi ainakin. Siirtyy sille rasvakerroksen sulatusvaihteelle sitten kun siihen on kunnolla intoa, kärvistellä ei kannata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta totuushan se kuitenkin on, läskiä löytyy.

      Mutta onneksi nyt on intoa treenaukseen. Täytyy vaan toivoa, että paikat kestää ehjinä. Se sulatusvaihe pikkusen vielä junnaa ;D

      Kiitos Tiiti :)

      Poista
  6. Muistapa, Freya, tässä kokonaisuudessa se huikee matka, jonka oot jo tullut! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan toki! :) Mutta en mie voi aina vaan sen varaan laskea ja miettiä, että miten pitkälle oon päässyt. Kun ei tämä nykytilannekaan paljon lohduta (toki tilanne alkupisteeseen verrattuna on ihan eri). Nyt vaan tuumasta toimeen ja hommiin!

      <3

      Poista
    2. Et tietenkään, mutta toivon mukaan voit ammentaa siitä tsemppiä ja voimaa jatkoon! :)

      Siulle on haaste miun blogissa!

      Poista
    3. Kiitos haasteesta, Anna! Tuossa riittääkin pohtimista. Täytyy jossain vaiheessa yrittää vastata.

      <3

      Poista
  7. Oikean kokoiset rintsikat olisivat asiaa! EIkä pidä erehtyä luulemaan selkäsilavaa lihakseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, jotain tämmöistä mie jo "odottelinkin". Tämän enempää en viitsi tähän kommentoida.

      Poista
  8. Miun mielestä näytät ihan älyttömän hyvältä :) Ja tärkeintä miettiä kokonaisuutta ja lähtökohtaa ja olla onnellinen suuresta muutoksesta minkä SINÄ olet tehnyt.
    Ihanaa Joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Pensamiento! <3

      Kyllä, muutos on toki suuri. Sitä vaan pelkää niin paljon sitä lipsumista takaisin, että pienemmätkin takapakit ärsyttää. Omasta päästähän tää kaikki on kiinni.

      Ihanaa joulunodotusta sullekin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...