lauantai 30. marraskuuta 2013

Viimeistä viedään

...nimittäin marraskuun viimeistä päivää! Ei tule ikävä, tervetuloa joulukuu! Kulunut kuukausi on ollut niin pimeä ja loskainen, että kyllä tänään tuiskuava lumi tulee jo ihan tarpeeseen. Ulkona siis tuiskuttaa ja tuulee, mutta meillä sisällä on päivää vietetty takkatulen lämmössä. Pikkuisia joulujuttujakin oon valmistellut, sillä tänään illalla on tiedossa odotettu pikkujoulu pienellä, mutta sitäkin mahtavammalla porukalla! Siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa :)

Onneksi tämän viikon domssit alkavat olla ikävä muisto vain, vaikka pohkeissa vielä vähän kireyttä ja kipeyttä tuntuukin. Eilen kuitenkin päästiin jo Pian kanssa tekemään Bunkkeritreenin 4. treeni! Kolmonen meillä nyt jäi välistä molempien jalkajumien takia, mutta vahinko aiotaan ottaa takaisin huomenna! Mie vielä huomenna tsekkaan tilanteen, voinko tehdä jalkoja vai tyydynkö pelkkään käsitreeniin. Pohjeliike varmaan vielä ainakin jää pois.

Eilen siis tehtiin selkää, rintaa, olkapäitä ja vatsoja:

1. Leuanveto 3*max.
2. Kulmasoutu tangolla 2*10
3. Vinopenkki, kp 3*15
4. Vipunostot rinnalle (Flies) 2*10
5. Pystypunnerrus tangolla, seisten (S) 3*8
6. Sivuviparit seisten, kp (S) 3*10
7. Hoover 3*max. (30 sek. - 1 min.)
8. Vatsarutistus lattialla lisäpainolla 4*10

Leuanvedot me tehtiin avustetusti, eli toinen oli jaloista auttamassa. En mie ainakaan ilman apua saa yhtään leukaa vedettyä. Nytkin ekassa sain vain 4 ja seuraavissa 2 vedettyä. No, on miulla nyt tätä massaakin, mitä pitäis jaksaa kannatella, mutta oli se aika surkeaa räpellystä miun osalta. No, jostain on silti lähdettävä ja tää oli miun eka suoritus. Pikkuisen "nolotti", kun meitä vastapäätä oli tyyppi vetämässä leukoja lisäpainon kanssa ja me siinä pakerrettiin omalla tasollamme ;D

Kulmasoutua. Ja remmit mitensattuu.....
Tiukka tuijotus vinopenassa
Lentoon lähdössä?
Tuon on siis tarkoitus olla viikon viimeinen treeni, mutta meillä se nyt olosuhteiden pakosta vaihtoi paikkaa kolmosen kanssa. Tässä siis käydään läpi vielä jo kerran treenatut lihasryhmät (jalkoja lukuunottamatta) parilla liikkeellä per ryhmä. Vaikka liikkeitä on vähän, ne ovat kyllä sellaisia, että tuntumaa tulee. Varsinkin olkapään superit kyllä polttelivat kivasti. Ja kun rintaliikkeisiinkin ottaa itselleen sellaiset painot, että viimeiset toistot pitää väkisin vääntää lihakset kivistäen, niin kyllä tuntuu!

Hoover-suorituksesta mie oon kyllä positiivisen yllättynyt ja ehkä pikkuisen ylpeäkin! Nimittäin me jaksettiin tehdä kaikki kolme pitoa sen kokonaisen minuutin ajan! Kyllähän se toka ja varsinkin kolmas lankku, oli jo aika hirveetä tuskaa puolenvälin jälkeen, mutta me kestettiin! Onneks Pia oli mukana, en ois varmaan yksin saanut samanlaista tahdonvoimaa tuohon. Miehän ensin ehdottelinkin, että kokeillaanko ensin vaan puoli minuuttia. Onneksi Pia siihen tokaisi, että "ei kun tietysti se minuutti on tavoitteena!" <3 Joo, tämä vatsa-keskikroppa -alue on tosiaan miun heikointa puolta enkä siinä jotenkin osaa olla yhtä periksiantamaton ja "kaikki tai ei mitään" niin kuin muissa lihasryhmissä. Tai sit oon vaan se "ei mitään" :D

Miulle ainakin tuntuu toimivan hyvin tuollainen "kertaus" treeniviikon päätteeksi. Muistutus lihaksille, että mitäs sitä on tullutkaan tehtyä ja pieni varoitus siitä, että ens viikolla taas mennään! :)

Onkos muilla pikkujouluja ollut tai tulossa tänä vuonna? Miun tämäniltaiset on ekat ja ainoat.

6 kommenttia:

 1. Ens kerralla vaan lisää painoa hooveriin ;)

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, siehä reenaat ku ei ois käsivaivoja nähnykään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rasitusvaivoja ne sit ilmeisesti onneksi vain oli. :) Kunnon lepo siis auttoi! Nyrkkeilyyn en oo uskaltanut mennä enkä tiiä uskallanko enää muutenkaan. En haluis riskeerata salitreenejä sen uhalla, että ranne menee taas...

   Poista
 3. Toi bunkkeritreeni kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta sun ja Pian juttujen perusteella. Hitsi, pitääpä itekin ottaa vähän vinkkejä siitä, vaikka en suoraan lähtiskään noudattamaan ;) Ja 3 x min hooverissa on huikee suoritus, hyvä Freya <3 Ens kerralla vaan sitä lisäpainoa mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mielenkiintoinen kokeiltava se on ollutkin! Ja nälkä kasvaa syödessä, ollaan molemmat aika intona tästä! ;)

   Hehee, tiiä vielä siitä lisäpainosta...

   <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...