sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Olkapäät tulessa!

Puhkipoikki. Ainakin olkapäät ja yläselkä! Tänään nimittäin oli vuorossa viikon viimeinen, eli neljäs salitreeni, ja kun miun 3-jakoinen treeniviikko alkoi tällä viikolla olkapää-selkäreenillä, niin sitäpä oli tarjolla tänäänkin. Vasen olkapää-hartiaseutu on nyt vähän vihoitellut viime aikoina. Pitkään muutaman kuukauden se olikin hyvänä, mutta nyt tuntuu taas oikuttelevan pikkuisen. Lisäksi mie halusin mennä tänään combatiin, kun sitä oli tarjolla sunnuntain vaihtuvassa jumpassa meidän salilla. Niinpä päätin sitten yhdistää olkapäivään lyhyen olka-yläselkätreenin ja combatin. Lisäksi tänään sitten koitti oikeasti se kunnon siivouspäivä, kun eilen onnistuin sen niin lahjakkaasti missaamaan. Joten heiluttu on ja tuntuukin siltä!

Valmiina taistoon!

Ensin siis suuntasin kuitenkin salin puolelle ja tein nopean, mutta tehokkaan tuntuisen treenin, joka kesti puolisen tuntia. Tein vain viisi liikettä, joka on miulle kyllä tosi vähän! Mutta hyvähän se on välillä reenata vähän eri tavalla, eikös?

1. T-kulmasoutu

2. Yhden käden kulmasoutu

3. Viparit sivuille ja 4. Viparit eteen (supereina)
Ja loppuun vielä latsivetoja laitteessa, josta ei nyt ole kuvaa. Vähän kyllä arvelutti tuon setin jälkeen, että miten se combatti mahtaa sujua, kun olkapäitä pikkuisen hapotti jo valmiiks. Miulla oli kuitenkin sellainen vauhti ja energia päällä, etten meinannu pysyä nahoissani kun piti vielä hetki odotella ennen tunnin alkua. Hyvin jäi siis energiaa vielä taisteluihin käytettäväksi minitreenin jälkeen. :)

Ja tänään miulla oli kyllä joku combatflow! Kannatti siis kuunnella sitä tunnetta, että sinne on tänään päästävä. Jotenkin biisistä toiseen kulki nyt tosi hyvin, vaikka miulla on vielä tekemistä sen tekniikan kanssa varsinkin potkuissa. Mie en oikein hiffaa sitä "hyppypotkua" vai mikä se nyt on, missä samalla hypätään ja potkaistaan eteen. Matrix-potkussa taas ei tasapaino oikein pidä. Täysillä silti painoin ja ihan väsyksiin sain itseni. Loppuvaiheissa kyllä alkoi jo noissa olkapäissä olla sellainen polte, että oli vaikea saada lyönnit "perille". Kaloreita kului tunnin aikana huimat 619, joten vauhtia tosiaan piisasi. Ja olin punainen kuin paloauto... Lopussa ne punnerrukset kyllä teki tiukkaa sekä olkapäille että rinnalle ja ojentajille. Eilinen rinta-käsitreeni kun vielä tuntui myös, joten varsinkin ne ojentajapunnerrukset oli yhtä tuskaa. Mutta combat-tunnilta lähti tänään ainakin yksi onnellinen, ja PUNAINEN, taistelija!

Loppuun vielä vähän rauhoittavampi kuva... Tää oli miun siivouslookki tänään! ;)


Onkos muilla ollut tänään treenejä vai ootteko kunnioittaneet sunnuntaita lepopäivänä?

8 kommenttia:

 1. Vau, sulla on ollut varsinainen tehosunnuntai! <3 Minä vielä eilen suunnittelin, että oisin tänään käynyt salilla tekemässä rinta-hauistreenin, mutta erämessuilla ja ruokakaupassa pyörimisen jälkeen ei sitten huvittanutkaan yhtään. Ja mulla on tunnetusti ne päivät aika harvassa, joten päätin sitten olla menemättä. Tulipahan levättyä tarpeeksi edes tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo tekee hyvää ja silloin se pitää ottaa kiun siltä tuntuu. Sie varsinkin semmoinen menijä, hyvä välillä rauhoittua. <3

   Poista
 2. Ihanat siivousvaatteet! :D Mua niin harmittaa kun en taas tiistaina pääse mun lempparitiistaicombattiin! Jää nämä uuden tunnin testailut nyt tosi vähälle. Combatti on vaan niin parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Eve! <3

   Joo, combatti on kyllä parasta! :) Toivottavasti siekin pääset taas pian tunnille. Mie kyllä tykkään tuosta uudesta ohjelmasta!

   Poista
 3. Yhden käden kulmasoutu on huikee! Se ala-asennon venytyskin on niin hyvä :)

  Kokeiles muuten joskus noita vipareita silleen et kädet tekee yhtä aikaa (toinen eteen, toinen sivulle) jos et oo aiemmin testannut. Ei tarvii olla kovin isot painot, että polttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kyllä hyvä liike ja sillä saa kyllä tuntumaa tuonne takaolkapäähän! Aattelinkin että vois ottaa sen ohjelmaan takavipareisen paikalle.

   Onkohan tuo toinen eteen toinen sivulle yhtä aikaa sama kuin mitä mac raiseksi (tai mäkkäreiksi) kutsutaan pumpissa? Ainakin samantyylinen. Se on kyllä tosi rankka!

   <3

   Poista
  2. Niin mie vähän arvelinkin. Se on kyllä ihan killeri olkapäille!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...