lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kilometrisillisalaatti

Miun piti pitää tänään siivouspäivä, mutta sen sijaan oon tehnyt kaikkea muuta. Nyt alkoi väsyttää sen verran (heräsin aamulla jo klo 6...), että ajattelin siirtää sen siivouksen huomiselle. Samapa tuo. Kun yksikseni oon viikonlopun kotosalla, saa olla ja mennä miten huvittaa :). Mies on nyt vuorostaan polttaroimassa Helsinki-Turku -akselilla. Miun kolmen viikon takaisesta reissusta voipi lukea tästä.

Miun viikko on ollut taas melko täysi ja kiireinen eikä bloggailulle ole jäänyt paljon aikaa. Oon kuitenkin välillä näpsinyt kuvia viikon varrelta ja nyt pikakatsaus viikkoon! :D

Tiistaina tomerana kohti olkatreeniä!
Mie en tiiä onko kreatiinilla ollut vaikutusta vai onko muuten tehot nousseet miun treeneissä. Tiistain olka-selkätreeni meni nimittäin todella hienosti vaikka ite sanonkin. Viparisupereissa sain tehtyä sivu- ja etuviparit 7 kilon painoilla (3x12), vaikka teki se ihan älyttömän tiukkaa. Takaosasto mentiin nelosilla. Nyt kyllä tuo vasen olkapää vähän taas osoittaa rasituksen merkkejä, joten voi olla että huominen olkatreeni pitää tehdä taas kutosilla. Yksi muutos, minkä oon muuten tehnyt treeniini on se, että juon BCAA:n treenin aikana. Ennen join sen aina ennen treeniä. Jospa se nyt auttaa energian ylläpidossa treenin aikana? Sit treenin jälkeen huitaisen naamaan palkkarin, jonka oon koonnut herasta (30g), maltosta (30-35g) ja kreatiinista (5g).

Keskiviikkona oli taas combat-päivä ja ai että mie tykkään tuosta uudesta ohjelmasta vaan enemmän! Haastetta riittää varmasti koko kesälle. Miulle ne potkut tuottaa ongelmia, en  oo oikein sisäistänyt vielä niitä. Oon potenut vähän aerobis-ahdistusta, kun en oo vieläkään päässyt lenkeille! Onneks tulee käytyä edes tuolla combatissa. Ja toki miulle tulee pyöräilyäkin 5 päivänä viikossa 12 km/pv, joten onhan sekin jo jotain. Keskiviikkona kävin muuten ostoksilla Punnitse ja Säästä -kaupassakin! Joensuun liike on hiljattain muuttanut isompiin tiloihin, ja oisin voinut kyllä ostaa sieltä vaikka mitä... Nyt ostin herkutteluun kuivattuja hedelmiä sekä spelttipohjaista mysliä ja psylliumjauhetta.
Mitä herkkuja!! :P

Spelttimysliä, nam!
Siis nuo kuivatut hedelmät on aivan mielettömän hyviä. Ja makeita! Kyllä niistä tulee aika määrä kaloreita myös jos paljon mussuttaa, mutta noissa on se hyvä puoli, että ne on niin makeita, ettei niitä voi kauhean paljon kerralla syödä. Ja varmasti terveellisempi vaihtoehto karkille. Miulla oli tuossa ainakin mansikkaa, ananasta, kiiviä, kirsikoita, mangoa, kaneli-omenaa ja päärynää. Näitä lisää! Myös tuo spelttimysli on hyvää, oon syönyt sitä välipaloiksi rahkan kanssa. Psylliumia en oo vielä kokeillut mihinkään.
Spelttimysliä + maitorahkaa + ripaus steviaa

Torstaina piti olla jalkapäivä, mutta toisin kävi! Ystäväni oli kaupungissa ja pyysi treffeille töiden jälkeen. Nää treffit sit venyi useamman tunnin mittaisiksi sisältäen herkuttelua Houkutuksessa ja shoppailua. Treenejä voi aina siirtää, mutta ystävien tapaaminen on tärkeintä silloin, kun siihen on tilaisuus. Miun syömiset Houkutuksessa alkoivat ihan terveellisesti lohi-fetasalaatilla...

NIIN hyvää!
...mutta sitten itsekuri petti ja oli PAKKO saada uunijäätelöä! Ja se olikin valehtelematta parasta uunijäätelöä mitä oon koskaan syönyt! Kannattaa käydä maistamassa, joensuulaiset! (Jos et tykkää makeasta, niin sitten en suosittele ;D)


Tuon jälkeen iskikin aikamoinen ähky, jota lähdettiin helpottamaan kauppoja kiertelemällä. Onneksi oli vielä pyörämatka kotiin, joka myös helpotti. Mutta oli tuo niin hyvää, että kannatti! Annos oli tosin niin iso, että siitä riittäisi kahdellekin... Jos raaskii jakaa! :D

Perjantaiaamuna sitten oli edessä se jalkatreeni. Ei ois huvittanut ei sitten millään, kuten kuvasta näkyy:
;D
Jostain se sisu taas löytyi kun pääsin alkuun ja painoja sain lisäillä sarjoihin! Mutta miksi mie en oo oikein ikinä tyytyväinen jalkatreenin jälkeen? Aina miulla on tunne, että oisin voinu tehdä enemmän ja paremmin. Vaikka nytkin kyllä tein täysillä ja kyllä tuolla reisissä ja takamuksessa nytkin tuntuu, että eilen on töitä niillä tehty. Nyt tietysti, kun oon kaksi viikkoa pyöräillyt sen vähintään 60 km viikossa, on varmaan kestävyyskin parantunut. Mutta, en tiiä. Silti olin aika lailla tyytyväisempi salilta lähtiessä kuin sinne mennessä:


Okei, vihdoin päästiin tähän päivään ja varsinaiseen treenipostaukseen. Onkohan kukaan enää matkassa mukana ;). Semmonen kilometripostaus tästä muodostuu. Eli käsiä, rintaa ja massua kuritettiin tänään. Heräsin tosiaan aamulla aikaisin, mutta en sitten jaksanut lähteä salille kuin vasta 9 maissa.

Näillä eväillä!

Miullahan on nyt menossa se penkkiprojekti, jossa yritän kasvattaa penkkitulosta. Aloitin sen viime viikolla tekemällä 5x5 25 kilolla ja tänään oli vuorossa sama setti 27,5 kilolla.


Aika helpostihan nuo vielä meni, mutta luulen, että oon jo ens viikolla vaikeuksissa, kun pitäis saada 30 kg nousemaan 5x5. Sen näkee sitten! Mutta kyllä jo vähän jänskättää, miten sitten käy! Vinopenkki 10 kilon käsipainoilla menee jo suht helposti (3x10), mutta kun seuraavat painot on 12,5 kg, niin on se hyppäys aika suuri. Joko miun pitää yrittää tehdä kympeillä pidempää sarjaa (tai yksi sarja lisää) tai sit rohkeesti kokeilla isompia  painoja lyhyemmillä sarjoilla. Ristikkäisveto taljassa on edelleen miun rintalemppari. Sillä saa kyllä niin hyvin viimeisteltyä rintatreenin ja polte on taattu!


Hauberit oli kyllä tänään tulessa jo ekassa liikkeessä. Mutta kun se nyt sattui olemaan hauiskääntö scott-penkissä mutkatangolla, niin ei kai se lie mikään ihme ole. Hammerit 7 kg:n käsipainoilla (vuorokäsin, istuen) olivat kyllä aika tuskaa, ainakin se viimeinen sarja. Ei tainneet mennä pari viimeistä toistoa ihan putipuhtaasti, mutta loppuun asti oli nyt tehtävä. Hauiskääntö alataljassa olikin sitten jo vähän väkisinvääntöä, mutta tulipahan tehtyä. Habatukset oli kyllä ihan loppu!


Ojentajia kurmuutin ensin supereilla, joka koostui ranskalaisesta punnerruksesta ja kapeasta penkkipunnerruksesta:


Ja loppuun dippailut, joihin uskalsin nyt ottaa kahteen viimeiseen sarjaan jopa lisäpainoa sylkkyyn:


Kattokaapas asiantuntevammat tuossa noita miun käsien asentoa. Ovatko ne liian kaukana vartalosta? Meinaan, että pitäiskö ne olla kuitenkin kapeammalla tuossa... Vaikka voin kertoa, että tuntuma oli taattu ihan noinkin ;)

Päivän patti
Semmoinen kilometrisillisalaattipostaus. Kun on kerrottavaa monen päivän ajalta, on hankala tiivistää kaikkea yhteen postauskeen. Ois miulla ollu kyllä enemmänkin kirjoitettavaa, mutta ei kukaan jaksa lukea. Enkä mie kirjoittaa! Nyt alan tehdä pinaatti-tomaatti-tonnikala-mozzarellapizzaa. Just for me!

Mukavaa lauantai-iltaa! <3

12 kommenttia:

  1. Tietkö, mulla on usein sama fiilis jalkatreenin jälkeen! Treenissä saan kyllä puristettua voimat hyvin irti, mutta treenin lopussa ei sitten tunnukaan enää juuri missään :D

    Tsemppiä ens viikon penkkitreeniin. Uskon, että se 5x5 nousee kyllä sillä kolmellakympilläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko se sit sitä, kun on ne isot lihakset töissä, niin se polte ei kuitenkaan tuu niin samalla tavalla kuin pienempiin lihaksiin. Jalka-pyllytreeni miulla yleensä tuntuukin vasta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä.

      Kiitos <3! Saas nähdä! :D

      Poista
  2. uus combatti on kyllä hyvä! :))

    ja kivoja salitreenikuvia sulla taas! pitäis iteki saada niitä lisää, mut tulee melkein treenattua aina sellaseen aikaan, että sali on täynnä ihmisiä. aamutreenit on vissii potentiaalisia treenikuvapäiviä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Hirveesti tekis mieli mennä huomennakin, mutta voi olla ettei paukut riitä siivouksen jasalitreenin jälkeen.

      Kiitos! :) Nyt kun on tuo vanhempien kamera lainassa, niin saa otettua paremmin reenikuvia. En miekään viiti silloin ottaa, jos salilla on paljon porukkaa. Ja välillä on semmonen fiilis, etten edes halua miettiä mitään kuvakulmia vaan tehdä treenin ihan rauhassa alusta loppuun. Ainakin meidän salilla tuntuu aamuisin olevan rauhallisempaa kuin iltapäivällä/illalla.

      Poista
  3. Tää olikin kiva sillisalaatti! Siun juttuja on ollutkin jo ikävä, mutta tiiän että muutakin vilskettä ja tekemistä riittää :)

    Sovitaanko niin, että penkkaa sie nyt miunkin puolesta kun jotenkin toi rintatreeni ei vieläkään nappaa. Huoh! Tässä ois kyllä miulla ryhdistäytymisen paikka.

    Siun herkut oli oikeesti terveellisiä, koska jos oikein muistelen niin eipä tainnut siun pusseissa paljon sokeroituja tuotteita näkyä ;) (Hups, rikoinko mie nyt vaitiolovelvollisuuttani?! Sori ;))

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      No mie penkkaan! Nooo, kyllä se rintatreenikärpänen jossain välissä sinnuukin purasee ja sit saa rauta kyytiä! :) Kyllä siun rinta saa varmaan kuitenkin ihan hyvin treeniä muissa yläkropan treeneissäkin, kun siulla on kuitenkin niin monipuolisen oloinen treenityyli.

      Ei ollut yhtään sokeroitua tuotetta! Ja tosiaan, niin kuin sillon siullekin ihmettelin, en tajua miten noihin edes tarvii mitää sokeria joidenkin mielestä lisätä. Oli kyllä tuollaisenaankin ihan tarpeeksi makeita. NAM! Kiitos vielä asiantuntevasta palvelusta <3

      Poista
  4. Houkutus on myös minun lempparikahvila Jns:ssa. Just tuon salaattipöydän ja herkkujen vuoksi. Sama juttu miulla, etten voi vastustaa jälkkärikiusausta salaattiaterian jälkeen :) Seuraavan kerran on pakko kokeilla tuota uunijäätelöä...kiitos vinkistä!
    Mukavia kesätreenejä siulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan ykkönen! Mutta melkeinpä aina sinne pitää mennä sillä asenteella, että nyt on lupa ottaa jotain hyvää, jos siltä tuntuu. Joskus oon selvinnyt pelkällä täytetyllä ruisleivällä tai lohipatongilla tai just salaatilla. Vaikka nekin on kyllä tosi hyviä! Silloin ei vaan pidä vilkuillakaan niihin kakkutiskeihin päin, jos tosiaan on sellainen päivä, ettei ylimääräinen herkku oo sallittujen listalla ;D

      Käypä testaamassa uunijäätelö. Ja samoin hyviä kesäreenejä siullekin!

      Poista
  5. Oih nam lohifetasalaatti :P

    Kivaa että on tullut tuloksia salitreenissä! Mä muutes niin fanitan näitä sun salikuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih nam se oli kyllä hyvää :)

      Kiva kuulla, että kuvista tykätään <3

      Poista
  6. Mullaki oli eilen rinta ja habatreeni ;) Houkutus <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...