sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hyvä päivä :)

Tänäänon ollut hyvä päivä täynnä touhua! :) Heräsinkin jo hyvällä mielellä ihan hyvissä ajoin ja laitoin puuron tulemaan. Siinä sitten vähän keikistelin kameralle samalla kun valmistauduin rinta-käsitreeniin lähtöä varten :D


Mieli oli hyvä siksikin, kun vaaka näytti taas hieman pienempää lukua kuin eilen. Silti nyt taas oon naimisissa sen vaa'an kanssa määräämättömän ajan, ei saa nyt yhtään tulla lisää, vaan mieluummin alaspäin mennä. Aion pitää kreatiinin matkassa mukana ainakin vielä, ja lopetan sen vasta jos näyttää, että ympärysmitta alkaa levitä. Miun pitää nyt kumminkin pysyä suht näissä mitoissa ainakin heinäkuun loppuun sinne siskon häihin, kun oon mekon sinne jo ostanut! Tänään muuten on muutama "oikea" treenikuvakin näyttää, kun oli kamera mukana. Miun oma kamera on edelleen rikki, mutta miulla on vielä lainassa vanhempieni kamera (joka oli mukana Turun reissulla) ja uskaltauduin ottaa sen tänään salille mukaan. Aikamoista sähellystähän se oli ja en kovin monesta liikkeestä saanut otettua kunnollista kuvaa, mutta pari nyt ainakin.

Päivän treeni
Ihana Tiiti neuvoi minua penkkipainojen kasvatuksessa tällä viikolla aiemmassa postauksessa. Aloitan nyt siis viikko kerrallaan lisäämällä joka kerta 2,5 kg tankoon ja teen sen 5x5. Tänään lähdin liikkeelle 25 kilolla ja vähän hölmöltähän se tuntui... Varsinkin kun vieressä penkkasi joku äijä hirmuisilla kiekoilla. Ja miulla oli tangon päissä pienet 2,5 kilon kiekot ;D No eihän se paljon tuntunut, mutta kyllä varmasti alkaa tuntua kun pari viikkoa on menty eteenpäin. Ensi viikolla siis vuorossa 27,5 kg. Saa nähdä kuinka akan käy! Nyt olikin sitten rinnuksissa enemmän paukkuja vinopenkkiin ja taljaan!


Tää on joku itäeurooppalainen kuulamörssäri! :O
Käsitreeniinkin tein hieman muutoksia tällä kertaa. Pitkään aikaan en olekaan tehnyt mutkatankoa scott-penkissä, mutta tänään oli sen vuoro! Joskus kyllästyin siihen, kun en vaan oikein jaksanut tehdä sillä. Mutta nytpä jaksoin! Ja ihan kokonaiset 12 toiston sarjat 2,5 kilon kiekoilla. Hirveetä irvistelyähän ne viimeiset toistot vaativat, mutta jostain ne paukut vaan riittivät. Polte oli kyllä mahtava! Ens kerralla uusiks! Pitkästä aikaa tein hammeritkin normisti vaan käsipainoilla ja siinäkin on tapahtunut edistystä kevääseen verrattuna. Lihaksissa oli kyllä tänään oikeesti energiaa ihan kummalla tavalla!

Valaistunut?
Hauistaljakin tuli tehtyä narulla kun suora tanko oli varattu. Pikkuisen erilaisen tuntumanhan silläkin sai, mutta ehkä turhan samankaltainen hammereihin suhteutettuna. Oikkarit meni sitten muuten samoin kuin jo jonkin aikaa (superit mutkatangolla), mutta push downin paikalle otin dipit penkiltä. Mie en ole ikinä tehnyt ojentajatreeniä dippaillen. Niistä on jäi kammo pumppitunneilta, kun ne tuntuivat niin raskailta. No tuntuivathan ne nytkin, mutta niin ihanan polttavilta! Näitä lisää! Ja tällä ahterilla mie en mitään lisäpainoakaan siihen todellakaan vielä tarvii! :D


Tuossa dippikuvassa muuten näkyy tarpeettomankin selvästi kaistale sitä miun nahkaongelmaa. Huomaatte varmaan tuon arpisen ihokaistaleen joka lähtee kainalosta kohti rintaa.Samoin käsivarressa. Tuollaista ylimääräistä ihoa miulla siis on eri puolella kroppaa, pahimmat tietysti vatsassa. Myös sisäreisissä, takamuksessa ja käsivarsissa. Se on vaan niin ikävää, kun niitä ei yksinkertaisesti saa millään reenillä tai ruokavaliolla pois :(

Ja lopuksi pakollinen peilikuvatus......
Voi että, miulla on taas semmonen treeniflow päällä, että! Oisin halunnut mennä tänään vielä combattiinkin, kun se oli salilla sunnuntain vaihtuvana sunnuntaijumppana tänään. Mutta onneksi järki vei voiton ja jätin sen väliin. Nimittäin tänään meillä meni miehen kanssa monta tuntia pihahommissa. Mies leikkasi pensasaidan ja mie siivosin sitten ne oksat pois. Se on kuulkaa ihan kovaa hommaa, kun sain nostella, pätkiä, hakata ja vetää peräkärriä. Silti teki mieli combatiin, mutta keholle armoa! Sen sijaan me syötiin (ukkoskuuron jälkeen) aikamoinen ateria! Mies grillasi ihania kanankoipia ja -siipiä sekä maissia ja mie tein raikasta salaattia ja keitin (ruotsalaisia) uusia perunoita. Ja lisukkeeksi sinappisilliä! Kyllä kahdelta supernälkäiseltä noilla eväillä nälkä lähti!

Tänään on ollut hyvä päivä. Mites teidän sunnuntai sujui?

4 kommenttia:

 1. En mä turhaan ole hehkuttanut dippejä viime aikoina - ne todellakin toimii! Hyvä siis, että tulit kokeilleeksi! ;)

  Sun päivä kuulostaa kaikkine aktiviteetteineen tosi mukavalta :) ..mulla meni päivä urheilukentällä Eliittikisojen merkeissä ja illaksi ehdin vielä salillekin. Nyt väsyttääääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No etpä ole niin! Itse asiassa siun esimerkistä mie aattelinkin rohkaistua ja kokeilla. Kiitos siis! <3

   On ollu kyllä kivaa. Tuolla touhutessa oikein huomaa, miten hyvää kunnollinen treenaaminen on tehnyt! Oikein tuntee, miten kropassa on voimaa ihan eri tavalla kuin aiemmin. Eli se on myös yleishyödyllistä, kun jaksaa tehdä raskaampiakin hommia sitten helpommin. Ja hyvä mieli tulee, kun saa jotain näkyvää aikaiseksi joskus tuolla meidän pihaviidakossakin ;D

   Voin uskoa, että oot väsynyt! Ois ollu kiva itekin tulla Eliittikisoihin (yleisöksi), mutta kun tälle viikonlopulle oli miehen kanssa sovittu prioriteetiksi nämä kotihommat. Kesäviikonloput kun tuppaa täyttymään kaikenlaisista menoista ja tapahtumista, niin täytyy sit jokainen liikenevä viikonloppu käyttää näihin pakollisiin hommiin. :)

   Poista
 2. Toi alku tuntuu tosi hölmöltä, kun painoa on "niiiiiiin vähän", mutta (koska olen riittävän monesti itse kyllästynyt tuossa vaiheessa, nostanut painot heti ylös, ja juminut sitten samoissa), että kannustan malttamaan hitaasti nostaen, kyllä se siitä sitten nousee! Keskittyy vaikka erityispaljon siihen nostotekniikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mie oon kyllä ihan satavarma, että viimestään ens viikolla oon jo vaikeuksissa kun pitäs se 30kg nousta :D Eilen just kiinnitinkin enempi siihen tekniikkaan huomiota ja tällä viikolla sit vielä enemmän.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...