tiistai 4. kesäkuuta 2013

Käspäivää ja penkkiasiaa!

Voe tokkiisa kun osaa olla kuuma! Töissä kyllä tarkenee paremmin kuin tarpeeksi. Miun pitäis käydä ostamassa sinne jotkut säädylliset kesähousut kun noissa pitkissä kyllä alkaa jo ahistaa... Ja jottei vaan pääsis kylmä yllättämään, niin tietysti pitää pyörällä polkea hullun lailla työmatkat auringonpaahteessa ja toki sitten vielä salillekin mennä.

Tänään silkka reenipostaus! Käspäivä höystettynä rintafileillä ja vatsapalikoilla.

Siinäpä puntti poikineen.

1. Penkkipunnerrus 3x6, 1x3 (<- 35kg!)
2. Vinopenkki, kp:t 3x10
3. Ristikkäisveto taljassa 1x12, 2x10
4. Hauiskääntö, mutkatanko 3x10
5. Keskitetty hauiskääntö kiertäen scott-penkissä, kp:t 3x12
6. Hauiskääntö alataljassa seisten, suora tanko 3x12
7. Ranskalainen punnerrus, mutkatanko (S) 3x10
8. Kapea penkkipunnerrus, mutkatanko (S) 3x10
9. Push down taljassa, suora tanko 3x12
10. Sivutaivutukset, kp 3x12 / puoli
11. Istumaannousu 10kg:n kiekon kanssa kädet ojentaen 3x12

JAUUU! Penkkienkka justiinsa rikottu! :)
Penkkiä aattelin tehdä nyt vain kuudella toistolla sen neljä sarjaa, ja aloituspaino oli 27,5 kg. Loput sarjat ajattelin 30 kilolla vääntää. No, kaksi seuraavaa teinkin, mutta sitten iski hirveä halu kokeilla sitä 35 kiloa! Eiku vaan lisää kiekkoa tankoon ja yyyyylös! Noh, kolme siinä vain nousi, sit meni sisu kaulaan. Ois ehkä yksi tai kaksi vielä noussut, mutta en uskaltanut ilman varmistajaa... Mikähän nyt ois paras keino tehdä tuota penkkiä, että sais lisää voimaa? Onko se useampi sarja vähemmillä toistoilla? Mutta silloinkin pitäisi saada ne tavoitellut toistot väännettyä, koska jos sarja jää aina kesken, ei kehitystäkään tapahdu. Toivottavasti miun tekniikka on oikea. Yritän kyllä, mutta vaikea sanoa kun ei itse näe suorituksen aikana. Vinopenkissäkin tein nyt pitkästä aikaa 10 kilon painoilla ja jaksoin kuin jaksoinkin!

Käsiosastolta nyt ei oikeastaan mitään uutta raportoitavaa. Paitsi että viimeisessä habaliikkeessä (alatalja) kun vilkaisin peilistä kesken suorituksen, niin hui kyllä vaan se hauis siellä pullisteli ihan mallikkaasti! Muutkin on laittaneet habakuvia viime päivinä, niin pitää sit miunkin:

Kasvunvaraa kyllä on!
Mie en nyt jaksa enempää kirjoitella, kun väsyttää niin. Hyvää yötä pöppiäiset! :)

10 kommenttia:

  1. Haba!

    Voiman kasvatukseen voisi toimia vaikka 5x5 tai 6x4, jos ei ihan ykkösmaksimeja halua treenailla.

    Jos on pidempään tahkonut samalla painolla, kannattaa ottaa vaikka 8 viikon jakso, jossa systemaattisesti nostaa painoja vaikka sen 2,5 kiloa joka viikko, ja lähtee liikkeelle alempaa kuin pystyisi. Eli jos sun enkka on toi 35 kiloa, niin aloita vaikka 20-25 kilosta 6x4 ja nostat siitä joka viikko 2,5 kiloa ylöspäin. Aluksi tuntuu kevyeltä, ja pitääkin, mutta kyllä se siitä sitten rankkenee :D

    Kannattaa varmistaa se tekniikka, pyytää vaikka jotain salilla katsomaan, se oikean tekniikan löytäminen auttaa tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiti vinkeistä! Jotenkin aattelinkin, että sinnuun voipi luottaa tässä asiassa! :) Tuota asteittaista painojen nostoa voiskin testata!

      Poista
  2. Sinulle on tunnustus ja haaste blogissani :) http://treenihulluksi.blogspot.fi/2013/06/haaste-ja-tunnustus.html

    VastaaPoista
  3. En mie eilen turhaan siun haboja kehunut ;) Viimeistään nyt näät itsekin!

    Ideoita penkin kehittymiseen kaipailen itsekin, kiitos vain siulle kun ehdit heittää tuon kysymyksen ilmoille ennen miuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Habababa ;D

      Nonni, ja heti tuli Tiitiltä hyviä neuvoja!

      Poista
  4. Huimaa katsoa tuota sun edistystä!

    Ja kyllä, jos sä haluat tuloksia nostaa niin pienempi toistomäärä suuremmilla painoilla :) tietysti lihaksen kestävyysvoimakin on tärkeää, eli ne suuremmat toistomäärät pienemmillä painoilla... Monipuolisuus on avain menestykseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jannuskainen! <3 Tosin nyt se kehitys on alkanut mennä liian nopeesti ylöspäin, nimittäin kropan painossa! Ääääk, pitänee yrittää ehtiä kirjoittaa tästä viikonloppuna...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...