maanantai 17. kesäkuuta 2013

Jalalla koreasti juhannusviikolla!

Jahhans, se ois jalkaviikko! Eli jalat-pakarat pitäisi siis tehdä tällä viikolla kaksi kertaa. Mie sit aattelinkin käydä sen ekan kerran tekemässä jo tänä aamuna alta pois. Jalkatreeni kun ainakin miulle on sellainen, että se vaatii pidemmän palautumisajan, niin onpahan varmasti kunnolla palautunut ennen toista treeniä. Jos nyt ei nämä tämän viikon juhannuskuviot tuu sotkemaan miun treeniviikon suunnitelmaa...

Reippahana (?) aamutuimaan!
Ekaa kertaa muuten kävi niin, että kun menin salille, siellä oli ihan pimeää! Luulin siis olevani aamun ensimmäinen treenaaja, mutta olinkin väärässä. Meinasin kyllä saada slaagin, kun siellä pimeessä joku olikin jotain laitetta vitkuttamassa! Huh! En kyllä tajua, miksi kukaan haluaa pimeässä tehdä reeniä. No mie kyllä mitään kyselemättä laitoin valot päälle!

Nyt tein kyykyt askelkyykkyinä käsipainojen kanssa. On tuo hartiaosasto sen verran hellänä, ettei tehnyt mieli laittaa yhtään mitään lisäpainoja sinne.


Ihan jees oli tuokin liike pitkästä aikaa, mutta en mie sillä kuitenkaan samanlaista fiilistä saanut kuin kyykyssä smithissä. Erilainen tuntuma tietysti. Tuossa kuvassa on eka kierros menossa ja kyllä jatkossa oli takajalka kauempana!

Prässäilyt meni taas irvistysten kanssa (klikkaamalla kuvan saa isommaksi). Ei vaan meikäläinen osaa enää nykyisin tehdä naama peruslukemilla. Sen verran tosissaan tuolla aina ollaan! :)

Nousee se kun pistetään nousemaan!!
SJMV:t meni 50 kilolla (2x8) ja 55 kilolla (2x8). Tuossa taitaa mennä miun raja tällä hetkellä. Kyllä oon sen 60kg saanut aiemmin nousemaan, mutta se taisi olla 5 toistolla. Ehkä nyt kuitenkin noita kaseja väännän jonkin aikaa. Miun SJMV ei kyllä oo ihan puhdasoppisesti suorin jaloin todellakaan, sen verran kireyttä löytyy takareiskoista!

Päivän pyllistys

Pakaroita tuli vielä piiskattua taljassa. "Kuulostaapa" muuten hyvinkin epäilyttävältä tuo edellinen lause ;D Mutta siis pakarapotkuja!

Ja taas irvistellään...

Miun etureidet on kyllä viime aikoina ilmeisesti saaneet vähän vahvuutta lisää, kun reiden ojennus laitteessa menee helpommin isommallakin painolla. Ei se kyllä vaan näy missään, mutta tuntuu kumminkin. Ja sehän se on pääasia! ;D Reiden ojennusten jälkeen oli vuorossa sumokyykky.


Viimeisellä toistolla meinasin kyllä jäädä alas, mutta kiskoin kuitenkin vielä sen viimeisenkin. Pohkeet vielä tein laitteessa ja se oli siinä. Tänään oli sellainen olo jo treenin nälkeen, että menipä ihan hyvin. Yleensä kun miulla jalkatreeni on se hankalin ja se näkyy kehityksessäkin. Hmmm... edellinen jalkapäivä miulla muuten oli perjantaina, kun treenit painottui nyt loppuviikolle. Joten eihän tässä kovin montaa päivää välissä ollutkaan.

Okei, eiköhän tää nyt ollu tässä. Iltavuoron päätteeksi ei oikein enää ajatus kulje. Nyt vähän iltapalaa ja sitten pitäis yrittää vielä huomisen kauppalistaa miettiä. Jos yrittettäis käydä juhannuksen ostokset jo huomenna, kun torstaina on ihan varmasti hirveet ruuhkat joka paikassa.

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille! <3

12 kommenttia:

  1. Mun oli tarkotus viime viikolla reenata jalat kahdesti, mut en onnistunutkaan ku en viitsinytkään mennä sunnuntaina salille. Ja nyt ku polvi tuntuu rasittuneelle ni ihan suosiolla meen sit tuntemusten mukaan.

    Hyvältä kuulostaa sun treeni! Syksyllä taas piiskataan toisiamme ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa ihmeessä lepuuttaa jalkoja jos tuntuu polvikipuja. Parempi jättää yksi tai muutama treeni väliin kun vaivan pahenemisen takia jopa kuukausien paussi!

      Syksyllä piiskat sit viuhuu! :D

      Poista
  2. Jalkatreenin vastapainoksi tässä sulle jotain ihan muuta: http://www.niobiumia.net/2013/06/lawael-lawe-cia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteetsa Niobe! <3 Saa nähdä pystynkö mie tuohon vastaamaan kun en mie koe omaavani mitään erityisiä kykyjä!

      Poista
  3. Irvistykset rulaa! Tällainen itsekin ilmemestari bongasi ne toki jo tuosta pikkukuvasta ;)

    Kyllä on taas tekemisen meininkiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus vaan huomaan kun jotkut kattoo salilla vähän oudosti kun mie päästelen hirmuilmeitä! No, tuijottakoon, mie vaan keskityn treeniini, sen takiahan mie salilla oon. ;)

      Poista
  4. Komppaan Annaa! Irvistykset rulaa. Jos ei irvistytä, ei tunnu tarpeeksi ;) Oli varmaan omakin treeni tänään todella kaunista katseltavaa (not). Sun jalkatreeni kuulostaa kyllä ihan killeriltä. Määkin tahon kokkeilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, etä jos ei irvistytyä, ei tunnu tarpeeksi. Kyllä se siellä sarjojen loppuvaiheessa pitääkin näkyä, että on tosi kyseessä :D

      Sen kun kokkeilet vaan! :)

      Poista
    2. Minäpä kokkeilen ;) ps. heitin sulle haasteen: http://palanenonnea.blogspot.fi/2013/06/haaste-elamani-tarkeimmat-esineet-ja.html

      Poista
    3. Hirmu kivan haasteen heitit! Kiitos Marilii! <3

      Poista
  5. Vai että oikein pakaroiden piiskausta ;) mulla on kyllä niin surkea puristusvoima, ei paljon isoilla painoilla vedellä ilman remmejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Joo kyllä miullakin on nyt jo vetoremmin ihan must isoilla painoilla!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...