tiistai 19. maaliskuuta 2013

Being Nice - To Me!

Alunperin suunnittelin meneväni tänään pumppiin. Jalat ovat kuitenkin niin älyttömän jumissa sunnuntain treenistä, ettei ois mitään järkee lähteä kyykkäilemään sinne. Sitten ajattelin, että jospa ihan salille tekemään käsiä ja rintaa? Kun eilisenkin aikataulut menivät niin, etten salille ehtinyt. Töistä tullessa meinasin nukahtaa bussiin ja väsymys on edelleen melkoinen. Ajatuskin salista tuntuu uuvuttavalta. Niinpä annoin nyt periksi ja päätin, että tämä ilta kuluu sohvanpohjalla leväten. Nyt on vaan virta niin vähissä, että parempi näin. Ja sitten huomenna uusin voimin. Tästä tuleekin varmaan kevyempi viikko, mutta keventäähän miun pitikin...
 
Mies lähti työmatkalle ja oonkin sunnuntaihin asti yksin kotona. Sain häneltä joululahjaksi lahjakortin EcoBeautyyn ja aion vähän "hemmotella" itseäni. Torstaina mulla on vapaapäivä ja varasin itselleni ajan jalkojen sokerointiin. Onko teillä kokemusta sokeroinnista? Sen ei kai pitäisi sattua, mutta jotenkin tuntuu kummalliselta, että kun karvat poistetaan juurineen, niin täytyyhän sen sattua. Ei se varmaan joka tapauksessa mitään hemmottelua ole, toivottavasti tulokset ovat kuitenkin hyvät! Toivottavasti tämä lihasarkuus on muuten ohi silloin!!
 
Nyt aion katsoa digiboksilta tallennettuja ohjelmia, joita sinne on taas kertynyt melkoinen liuta. Ja nautiskelen suklaavanukkasta!
 
 
www.pudding.fi
Olkaahan kilttejä itsellenne ja muistakaa kuunnella kroppaa silloinkin kun se kaipaa lepoa! <3


17 kommenttia:

  1. Mie kävin useasti EcoBeautyssa säärien sokeroinnissa pari vuotta sitten. Sattuuhan se joo, mutta pari ekan repäisyn jälkeen iho tottuu ja kipu lieventyy. :) Ei missään nimessä olen pahinta kipua mitä olen kokenut. :)

    Nykyisin hoidan hommat epilaattorilla ja se sattuu miun mielestä enemmän, se voi tosin johtua koneesta, joka ei ole mikään laatuvehje. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kun minnuu pelottaa. Mulla on siinä sekä reidet että sääret. Epilaattorilla en pysty enkä saakaan kunnolla otettua. Ja sit miulla on tosiherkkä iho, esim. Veetin tuotteita en voi käyttää ollenkaan.

      Poista
    2. Miulla on myös tosi herkkä iho, mutta hyvin kesti sokeroinnin. :) Ei kannata säikähtää jos iho punoittaa kovasti käsittelyn jälkeen, mulla oli sääret ihan kirkkaan punaiset ja pilkulliset. Hyvin se menee, parin ekan "pahimman" kiskaisun jälkeen helpottaa. :)

      Poista
    3. Noooo, mie tuun kertomaan sit miten tuskallista oli! :D

      Poista
  2. Mitä tykkäät tosta vanukkaasta? :) sokerointia ei muuten kannata tehdä tiettyyn aikaan kuusta, sattuu niiin paljon enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosi paljon! Suklaa on miusta paljon parempaa kuin toffee, vaikkei sekään pahaa oo. Pitäis päästä maistamaan uusia minttusuklaata ja valkosuklaata! Onneks miulla ei oo torstaina enää "se aika kuusta" jos kerran sillon sattuu enemmän. Mistähän sekin johtuu..?

      Poista
    2. kai sekin jotenkin hormoneihin liittyy.. Mä oon maistanut noista puddingeista vaan suklaata, vaatii tosiaan sen pidemmän tekeytymisajan kuin 5min, heti maistui paremmalta. Minttusuklaata täytyy kyllä testata!

      Poista
  3. Mä oon aatellut juurikin, että kävisin bikiniraja/brassisokeroinnissa :) Aattelin alottaa "kevyemmällä" eli tolla bikinirajalla :D Saas nähdä pyörrynkö, kun en tiedä edes vahausjutuistakaan mitään :D Mut kyl se vaan taitais elämää helpottaa varsinkin kun ajattelin nyt alottaa säännöllisen uimisharrastuksen ja kesäkin lähestyy. Yks murheenkryyni nuo karvat minusta. Ois kiva olla varakas niin kävisin laseroimaan kehoni kaulasta alaspäin niinku kardashian konsanaan :D Ehkä sitten joskus työelämässä.. mitähän sellanenkin mahtaa maksaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Ja tosi iso murheenkryyni ainakin miulle kun satun olemaan mallia "karvat kasvaa nopeesti ja niitä on paljon". Tosi inhottavaa varsinkin aina kesällä eikä miun iho kauheesti tykkää jatkuvasta höyläilystäkään. Jos tuo sokerointi toimii mulla, niin sit vois kesällä mennä uudestaan. Voi kuule oon niin usein haaveillu tuosta laseroinnista. Ois niin mahtavaa kun pääsis loppuiäks vaan eroon näistä ärsyttävistä karvoista! Ei vaan oo todellakaan varaa moiseen ylellisyyteen...

      Poista
  4. Huu... kerrohan sitten millaista se sokerointi oli!

    VastaaPoista
  5. On kyllä oikeasti tärkeätä kuunnella itteensä, et millon tarttee lepoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ei siitä seuraa mitään hyvää jos väkisin vääntää liian väsyneenä ja ilman motivaatiota.

      Poista
  6. Miulta ääni sokeroinnille :) Tekee hetkellisesti kipeetä, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen.

    Silloin pitää levätä, kun siltä tuntuu <3 Tuonlaatuinen itselleen armollinen oleminen on täysin eri asia kuin vaikkapa "peruslaiskuus".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dodii, huomennahan se nähdään (ja tunnetaan...) :D

      Joo kyllä varsinkin kun mie tiedän, että tälle miun henkiselle ja fyysiselle väsymykselle on oikeesti aika iso syy, niin se auttaa olemaan itselleen armollisempi.

      Poista
  7. Voi Freya, jotenkin tää oli kiva postaus, kun olit itselle armollinen! Siinä tilanteessa, kun kroppa huutaa lepoa ja on väsynyt ja muutkin asiat painaa mieltä, ei pidäkään lähteä treenaamaan! Ei sinne pidä lähteä, kun "on pakko", vaan silloin kun tekee mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, Hanna! <3 Tää lämmitti sydäntäni erityisesti! Ei pakolla tuu mitään hyvää, vaan pitää olla mielikin mukana kunnolla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...