sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lapsellinen viikonloppu

Tässä on nyt pari tuntia sitten reissusta kotiuduttu. Mukavaa oli olla hetkinen muualla ja tavata tärkeitä ihmisiä. Oltiin siis eteläisessä Suomessa miun serkun lapsen ristiäisissä eilen. Ajettiin perjantaina jo meidän ystäväperheen luo, ja heillä sitten yövyttiin kaksi yötä ja tänään aamupäivällä lähdettiin ajelemaan takaisin päin.

On the road again...
Miun viikonloppu menikin sitten melko "lapsellisissa" merkeissä, kun miun syli oli avoinna niin ystäväperheen kahdelle lapselle kuin pikkuiselle ristiäissankarillekin. Kolmevuotiaan tyttösen kanssa meillä oli monet leikit ja perjantai-illan lukuhetketkin. Myös ystävieni pian 4 kk täyttävän poikavauvan kanssa sain viettää paljon aikaa, ja ihan mukavastihan tuo miun sylissä viihtyi ja palkinnoksi sylittelystä sain monet ihanat naurut hänen suloisilla kasvoillaan nähdä :) Lapset ovat lahja ja heistä pitää olla kiitollinen, niin kuin pappikin ristiäisissä sanoi.

Ristiäisissä

Reissussa oli siis kivaa, mutta mukava oli kotiinkin tulla. Nyt on ilma jotenkin huomattavasti kylmenemään päin ja meillä aloitettiin tänään talvikauden lämmitys, kun niitä puitakin nyt liiterissä on!
Takkahuoneen loimotus <3

Kiva kun ootte käyneet osallistumassa arvontaan, vielä on viikko aikaa osallistua! Miusta on ollut mukava lukea teidän vastauksia liittyen liikunnalliseen elämäntapaan ja ideoita postausaiheistakin on tullut! Jossain vaiheessa on siis tulossa ainakin miun ajatuksia siitä, mitä miun pään sisällä on tapahtunut ja tapahtuu kehon muuttuessa. Motivaatiosta ja lähipiirin suhtautumisesta muutoksiin tulen myös kertomaan. Myös aerobisesta liikunnasta ja ruokailustani aion tässä syksyn aikana kirjoittaa, kun niitä on toivottu! :) Tosi kiva onkin saada vähän kirjoitusaihevinkkejä, ettei jutut aina vaan pyöri vain salitreenien ympärillä. Kiitos siis jo vastanneille ja lisää toiveita otetaan vastaan!

Ja miun herkuton kausi on nyt virallisesti ohi ja ryminällä se päättyikin tänä viikonloppuna! :D Mutta nyt se herkkukierre ei jää päälle, vaan huomenna on taas paluu normirytmiin. Kunnes ensi lauantaina on tiedossa shampanjaa ja hyvää ruokaa, koska halutaan miehen kanssa juhlistaa sitä, kun meillä tulee 4.10. jo 10 vuotta täyteen siitä, kun mentiin kihloihin. Oi mihin se aika onkaan taas rientänyt! ;D

Taukoviikko salitreeneistä on tehnyt myös oikein hyvää, mutta aika malttamattomana odotan jo huomisaamua kun pääsen taas raudan kimppuun! Ja aloitetaan jaloilla, mikä onkin nyt taas vähän pelottavaa, kun jalat on saaneet olla tauolla jo kokonaiset kaksi viikkoa!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tuo hame näyttää siun päällä niin kivalta kuin sen siun kuvailun perusteella ajattelinkin! :) Siulla kuulostaa olevan niin mukava viikonloppu takana, että eiköhän arkikin taas suju kivoja muistoja muistellessa - ja kato ne herkut vain tuo lisäbuustia salille, eikö? ;)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin kyllä tykkään tuosta hameesta :) Ja viime viikonloppu oli mukava!

      Poista
  2. Minäkin ihailin täällä tota hametta - ihana ja sopii sulle tosi hyvin <3 Ja tosi mukavalta kuulostaa sun viikonloppu! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...