maanantai 23. syyskuuta 2013

Pitkästä aikaa: Combat & Balance!

Jau!

Miehän viime viikolla kirjoittelinkin, että oon menossa pitkästä aikaa sekä combattiin että balanceen. Lauantaina kävin sitten siellä combatissa ja ihastuin uuteen BC 57-ohjelmaan välittömästi. Ihan niinkin paljon, että kun sunnuntaina meidän salilla vaihtuvana jumppana oli combat, niin piti heti päästä uudestaan! Heti kakkosbiisi oli aivan loistava, se uusi koreografia! Mie tykkäsin sekä biisistä että koreosta, ne sopivat yhteen niiiin hyvin! Eihän se koreo helppo ole, mutta kun jossain vaiheessa sai hetkellisesti potkut menemään oikein, niin oli kyllä huippu fiilis vaan antaa mennä flown mukana :) Mahtavaa! Muita miun lemppareita olivat nelonen, seiska ja kasi. Venyttelybiisikin on miusta tässä tosi hyvin combattiin sopiva, sellainen voimakkaan oloinen. Ärsyttää vaan, kun viikossa niitä päiviä on niin vähän, kun miulla kuitenkin on tavoitteena käydä aina salilla 4 kertaa viikossa ja sit siellä nyrkkeilyssä. Blaah, ei sinne combattiin varmasti joka viikko pääse, paitsi silloin, jos se on sunnuntain vaihtuvissa.


Balanceen oon viimeksi päässyt joskus alkukeväästä. Miulla sattuu ikävästi useimmiten iltavuoro maanantaille, joten balance jää yleensä väliin. Nyt olin siis ensimmäistä kertaa tässä 62-ohjelmassa ja tykkäsin. Se alkulämmittely jäi varsinkin mieleen, oli ihan huippu! Muuten on vaikea vielä sanoa yhden kerran perusteella paljon, mutta ainakin Bond-tasapainoilusta tykkäsin! Saa nähdä, monestiko syksyn aikana tuonne pääsen.

Huomenna vielä nyrkkeilytunnille ja sitten on vakaana aikomuksena pysytellä poissa salilta koko loppuviikko. Vähän taukoa keholle, alkaa olla sellainen olo.

Muttamutta, pikku vinkkinä: kuten niin moni muukin bloggaaja, miekin ajattelin pitää pienen arvonnan. Todennäköisesti ensi viikolla. Päätin jo aiemmin, että kun laskuri näyttää 50 000 sivunnäyttöä, aion arpoa jotain lukijoille. Nyt tuo lukema alkaa olla lähellä, ja blogillani on myös 45 rekisteröitynyttä lukijaa. Kiitos teille kaikille! :) Sen verran voin paljastaa, että arvon kaksi palkintoa, joista toinen liittyy punttailuun ja toinen hiuksiin. Molemmat miulle tärkeitä asioita.

Have a great week!


8 kommenttia:

 1. Voiii, bond-tasapainoilu? Uuu! ;) Mä en oo viel 62-ohjelmaa päässyt testaamaan, kun viime viikolla vaihtui, ja osuin tunnille lauantaina, jolloin kaikki tämän hetkiset balance-ohjaajat oli Tukholmassa, joten mentiin vanhaa miksausta. Ja keskiviikolle oli aikomus mennä balanceen, mutta saa nähdä, onko nilkka vielä turvoksissa silloin.... Mutta innolla odotan! :)

  Hyvää lepoloppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli tosi kiva! Bond-tasapainoilu siksi, kun siinä oli biisinä Skyfall <3 Mutta oli siinä muutenkin vähän sellaista bondmaisuutta, tiiäthän ne Bond-leffojen alkutekstit, kun niissä leijailee aina hyvinmuodostuneita ihmisvartaloita. MELKEIN voi kuvitella itsensä sellaiseksi! ;D

   Innolla odotan omaa kokemustasi uudesta balanceta!

   Poista
 2. Taitaa olla ensimmäinen positiivinen postaus uudesta combatista :D Mutta luo uskoa, että kannattaa se vissiin käydä sittenkin testaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en miekään ole juuri positiivista siitä lukenut. No, ei ole eka kerta kun miun mieltymykset poikkeaa muista ;) Miepä oonkin rokkibööna, ehkä tässä oli sit enemmän rokkia kuin viime aikoina on ollu?

   Oli tuossa välillä pari sellaista kohtaa, jotka ois voinu skipata. Esim. Roll Over Beethoven oli miusta biisinä aika blah combattiin. Mut muuten jees, ainakin näin kahden kerran jälkeen kun mikään ei vielä kyllästytä ;) Ja miullahan ei omakohtaista vertailupohjaa edes ole kuin pariin aiempaan ohjelmaan, joten en hirveesti voi verrata joihinkin varhaisempiin ohjemiin.

   Poista
 3. Harmi ku en balanceen tullut :( Oli niin etelän vetelä olo tässä nuhassa et teki mieli jäädä vaan kotiin parantelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se ollu sit parempi ratkaisu jäädä kotiin potemaan! <3 Jospa sie ensi kerralla sitten pääsisit!

   Poista
 4. Hih, mä en balanceen ja combatiin osaa kommentoida mitään, mut arvontaa ootan. Jee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, siellä se nyt on! Pikkuisen etuajassa kun tuli kämmäiltyä noiden numeroiden kanssa :D :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...