keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kimppatreeniä, nyrkkeilyä ja syksyn satoa

Jauh, treeniviikko on kirjaimellisesti puolessa. Eli neljästä salitreenistä kaksi tehty, ja eilen oli toista kertaa siellä nyrkkeilyssäkin. Kroppa tuntuu taas "tehdyltä". Nyt saankin mennä ihan omia aikatauluja, kun oon tämän viikon ja ens viikolla torstaihin asti vapaalla! :)

Maanantaina Pia laittoi viestiä, että millos oot menossa salille. Vastasin, että tunnin päästä tekee jalkoja. Pia sitten laittoi, että voisi tulla myös, tosin tehtiin eri treenit. Eli ei ihan kimppatreeniksi voi tituleerata, mutta olipa mukava jälleennäkeminen! Mie sain miun treenikamun takas kesän jälkeen! <3

Salisiskot <3
Eilen siis oli toinen kerta nyrkkeilyä, ja kyllä tuolla sai taas ittensä aika piippuun vedettyä. Samantyyppinen treeni oli kuin viimeksikin. Miulle uutena juttuna tuli nyt "burpee", joka ei menny todellakaan hienosti miulla! Niitä siis tehtiin ekassa pariharjoituksessa lyontisarjojen välillä, mutta mie luovutin melkein heti ja tyydyin punnerruksiin. En mie tuommoiseen taivu enkä jaksa. Hmmm... ehkä sitä vois joskus salaa kotona harjoitella ;D Aattelin kyllä, että pitäs ostaa ne siteet (vai liinoiksiko niitä sanotaan?) käsiin, kun ranteet on aika kovilla noissa lyönneissä. En halua, että miun ranne nyrjähtää tai tulee joku muu vamma. Vaikka yritän pitää ranteet mahdollisimman tiukkoina lyödessä, niin silti kovempaa yläkoukkua iskiessä välillä vähän rannetta vihlaisee.

Pian kanssa oltiin jo sovittu jalkareenit perjantaille, mutta eilen illalla kun FB:ssä valiteltiin molemmat nyrkkeilykokemustemme aiheuttamista kroppajumeista, kävi ilmi, että ollaan molemmat menossa salille tänäänkin. Siispä together we're strong -asenne päälle vaan ja yhdessä kurittamaan rintaa ja ojentajia. Noiden lisäksi Pialla oli haba-päivä ja miulla olkapää-päivä.

Penkkihhhh...
Ja se 35 kg jumii miulla edelleen. 5x5 oli siis tarkoitus tuolla tehdä. Eka meni aika jees (lämmittelykierrosten jälkeen siis), mutta tokassa Pia auttoi jo viimeisen ylös ja mie tiesin, ettei se enää nouse tuolla. Nöyrryin ja nostelin viimeiset 3 kierrosta sitten 32,5 kilolla. HÖHHH! Mie teen kyllä ens kerralla niin, että aloitan 32,5 kilolla ja vasta viimeiseen sarjaan laitan sen 35, jos se silleen etenis? Ja vieressä jätkät tekee joillain hirmukiekoilla ;D Nauratti ihan, kun meillä hirvee irvistely ja puhina tämmöisillä painoilla ja toiset vetää ihan eri sarjassa vieressä :D

Vinopenaa
Puhhhhh!
















Vinopenkkiin sen sijaan oon kyllä tyytyväinen. Ekaa kertaa tein 12,5 kg punteilla 3x8. Kyllä se toisen tsemppi vieressä vaan merkkaa paaaaljon! Se taas tuli opittua. Kiitos siis Pialle! :)

Ilimeellä taas viimeisteltiin rintatreeni taljassa

Pystypunnerrus, hiiii-op!
Oon oppinut viimein sen, että kannattaa kärsivällisesti aina lämmitellä olkapäät ja varsinkin kiertäjäkalvosimet ennen olkatreeniin siirtymistä. Lämmittelen yleensä kiertäjäkalvosimet tekemällä pienellä käsipainolla "kiertoliikettä" ja pystypunnerruksia pelkällä tangolla. Lisäksi vähän venyttelen olkalihaksia.

Tiukalla ilmeellä Arnold's press
Olkatreenissä siis pystypunnerrus tangolla, Arska käsipainoilla sekä vipunostot sivuille. Tämän päivän olkatreeniin oon kyllä ihan tyytyväinen. Hienosti meni, vaikka eilinen nyrkkeilykin tuntui. Ja huomenna se tuntuu varmasti sitten triplasti! :D Viimeiseksi olikin sitten ojentajien vuoro.

Ranskista
Ranskiksen jälkeen tehtiin push downia taljassa köydellä ja oikkareiden vapina taattiin viimeistään tekemällä dippejä jalat penkillä. Miun piti jäädä vielä crossarille polkemaan, mutta olin niin poikki ja nälkäkin kurni jo mahassa, ettei siinä ois ollu paljon järkeä. Phuh, huippu treeni ja on kiva tietää, että päästään taas välillä Pian kanssa yhessä salille!

Loppuun mie vielä haluun vähän esitellä meidän pihan syyssatoa.

Basilikaa
Omppuja
Kesäkurpitsaa
Lisäksi löytyy chiliä, mutta ne ei oo tehneet muuta kuin kukkia. Mietittiin, että ne pitäis varmaan nostaa sisälle, jos ne lämpimässä sitten alkais tehdä niitä chilipaprikoitakin. Basilikaa on nyt pakkasessa pussitettuna. Ompuista osa on vielä puussa, kun kaikki ei oo vielä ihan kypsiä. Kesäkurpitsoita on joitakin pikkupötköjä vielä pihalla kasvamassa ja yksi pakastettu. Tuon kesäkurpitsan möllykän hain tänään sisälle ja tein kasvisgratiinia jauhelihamurekkeen kaveriksi. Jos kiinnostaa, niin laitoin gratiiniin lisäksi porkkanaa, kukkakaalia, tomaattia (äidin kasvihuoneesta), basilikaa (tuota omaa), kolmen sipulin ruokakermaa ja mozzarellaraastetta. Ai että kun tuli hyvää! Jälkkäriksi tein omena-kaurapiirakkaa. Ja turha liene sanoa, että siitäkin tuli hyvää :) Maukas päätös päivälle siis!

6 kommenttia:

  1. chilit vissiin vaatii aika kovasti lämpöä ja aurinkoa, kaveri on kasvattanut tänä kesänä ison olohuoneen ikkunarivillisen erilaisia chililajikkeita ja ovat kyllä poikineet komeaa satoa. kyseiselle ikkunalle paistaa aurinko suurimman osan päivästä ja pilvisimmille päiville hänellä on vielä jokin lämpölamppu... hellepäivinä chilit on taas kiikutettu terassille kaikki riviin :D

    pitäisi itsekin käydä omenavarkaissa porukoilla ja äidin kanssa puolukassa, kammoan vaan hirvikärpäsiä... :P onneksi mulla on suurin osa päästä kalju niin ei kyllä olisi hurjasti lääniä pesiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän ne vaatii, lämpöä. Jospa ne meilläkin alkais sisällä tehdä satoa. Kun sais ne ensin sisälle siirrettyä ;D

      Poista
  2. On kyllä ihan huippua et saadaan treenata taas yhdessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä vois itekään asiaa paremmin ilmaista! <3

      Poista
  3. Siulle on haaste miun blogissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jau! Jospa mie huomenna yrittäisin tarttua siihen! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...