keskiviikko 28. elokuuta 2013

34

Otsikko viittaa numeroon, joka värittää miun tätä päivää. Siinä on miun ikänumerot nyt taas vuodeksi eteenpäin... Hurjaa... Niin se aika vaan kuluu eikä sille mitään mahda. Ikä alkaa näkyä miulla varsinkin naamassa. Silmien ympärillä rypyt lisääntyvät ja syvenevät, silmäpussit ovat nykyään enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Otsassa uurteet syvenevät, samoin nenänpielissä. Miun mies sanoikin joku aika sitten, että oon vanhentunut viimeisen parin vuoden aikana naamasta aika selkeesti. Ja siis tuo ei ollut mikään loukkaus, vaan rehellinen fakta eikä todellakaan pahalla sanottu. Syitä siihen on: isot murheet viime vuosina, mieli ja kroppa on ollu kovilla. Lisäksi tottakai rasvan väheneminenkin vanhentaa, varsinkin just naamasta. Silti oon paljon vahvempi ja hyväkuntoisempi kuin koskaan ennen elämässäni ja tästä on hyvä jatkaa! :)

Freya 34 vee 28.08.2013
Miun päivä menee tänään silti ihan niin kuin muutkin päivät. Aamulla kävin jo salilla ja kohta pitää alkaa valmistautua iltavuoroon. Illalla meinataan miehen kanssa herkutella jollain leivoksilla tms. synttäreiden kunniaksi, mutta siinäpä se. Kyllä meille sitten sunnuntaina on miun ja miehen vanhemmat sekä miun veli tulossa synttärikahveille, jonne aion kyllä jottain ihania leipomuksia väsätä. Mie niin tykkään leipoa, ja aina kun siihen tulee mahdollisuus (= tulee vieraita ja on aikaa leipoa), se pitää käyttää hyödyksi! :D

Miulla oli tämän päivän treeneissä ekaa kertaa rannetuet/siteet käytössä. Ostin ne eilen salilta, Fastin. Vähän säätöä vielä noiden kanssa, että miten kireellä niitä pidän missäkin liikkeessä. Nyt rinta-olka-ojentajapäivänä pidin niitä penkissä, vinopenkissä, pustypunnerruksessa ja Arnold pressissä. Penkatessa miulla meni painot alaspäin... Oon viimeks yrittäny muutama viikko sitten jatkaa sitä 5x5 35 kilolla, mutta nyt en saanu ekassa sarjassa kuin 4 nousua ja tokassa vajaa 3. Vähensin sit painoja 32,5 kiloon ja tein niillä sarjat loppuun. En tiiä sit tekikö nuo rannetuet osansa siinä, vai eikö vaan puhti riittänyt. Vinopenassa sen sijaan sain painoja nostettua! Oon tehny aika pitkään nyt 10 kilon käsipainoilla 3x10 sarjaa, nyt tein ekan sarjan jälkeen päätöksen, että NYT kokeilen niitä 12,5 kilon painoja! Ja sain niillä vielä kaksi sarjaa 8 toistolla! Aiemmin on ollu siinä se ongelma, että on ollu vaikeuksia siinä ekaks nostaa ne painot ylös. Nyt ei ollu sitä ongelmaa ollenkaan. :) Olkapääpunnerruksissakin tuntui olevan hyötyä noista tuista molemmissa liikkeissä. Ojentajissa tein ranskalaisen punnerruksen kahvakuulalla pään taakse, joten siinä en pitänyt tukia. Sit kun teen seuraavan kerran tangolla, niin pitää kokeilla noilla. Eli tämän päivän treeni oli vähän ups and downs -treeni, mutta ihan hyvä maku jäi. Päälle vielä sitten poljin crossarilla 30 minuuttia intervalleja.

Reeni.
Eilen vielä illalla jännäilin, että tuleeko tämän päivän treenistä mitään. Olin nimittäin ensimmäistä kertaa siellä NHS-nyrkkeilyssä! Ja se oli aivan mahtavaa, vaikka olikin hurjan rankkaa ja olin ihan rikkipoikki siinä lopussa. Mutta niin kai se on tarkoituskin :) Aluksi oli lämmittelynä juoksua ympäri salia, jossa oli kaikenlaisia pikku tehtäviä välissä. Sitten harjoiteltiin peilin edessä lyöntitekniikat suoriin, yläkoukkuihin ja alakoukkuihin. Sitten otettiin parit, toiselle nyrkkeilyhanskat ja toiselle pistehanskat. Harjoiteltiin sitten sarjoina 8x suorat, 8x yläkoukut + 8x alakoukut, jonka päätteeksi juoksu salin poikki steppilaudalle, jossa nopea askellus 10 kertaa ja juoksu takas parin luo. Tänä aikana pari, jolla oli pistarit, hyppi haaraperusta. En tiiä, monta sarjaa tehtiin, mutta loputtomalta se tuntui ja hiki lensi! Sitten jossain välissä vaihdettiin parin kanssa toisinpäin. Seuraavassa harjoituksessa asetuttiin rinkiin parit vastakkain nyrkkeilijät sisärinkiin ja pistarityypit ulkorinkiin. Pistarit sai ohjaajalta ohjeet lyöntisarjaan, joka tuli aina kertoa kohdalle tulevalle nyrkkeilijälle. Sitten käytiin koko rinki läpi, siinä sitten tuli paljon erilaisia lyöntisarjoja ja piiitkältä tuntui! Lopussa en enää meinannu jaksaa enää käsiä nostaa ylös ollenkaan. Sit taas vaihdettiin vuoroja. Nyt oli kyllä pistarihommassakin tekemistä, kun joku oli koko ajan paukuttamassa niihin! Lopussa oli olkapäät jo ihan tulessa :) Lopuksi tehtiin vielä vatsoja, siinäkin oli pari ja nyrkkeily- ja pistehanskat apuna. Mieletön treeni, mieletön väsymys, mieletön voittajafiilis ja mieletön tsemppiporukka. Tuonne ehdottomasti uusiksi ensi tiistaina!! <3

12 kommenttia:

 1. Onnea päivänsankarille! <3 Kuulostaa kyllä kivalta toi nyrkkeily.. ja rankalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marilii! <3

   Joo, noita molempia se kyllä oli: kivaa ja rankkaa. Kyllä mie jossain vaiheessa jo mietin, että miten ihmeessä mie jaksan tunnin loppuun asti! :D Mutta kyllä se aika meni siellä tosi nopeestikin loppujen lopuksi.

   Poista
 2. Onnea, onnea, onnea upealle naiselle! <3

  Kiva kuulla, että syksyksi on löytynyt uusi harrastus :) Huh, aikamoista settiä taitaa kyllä tuo nyrkkeily olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos toiselle upealle naiselle! <3

   Aikamoista settiä, joo! Voin kyllä suositella jotain kuntonyrkkeilykokeilua ihan kaikille!

   Poista
 3. Mukavan kuuloista toi kuntonyrkkeily! Pidähän meidät ajantasalla siinä :)

  Ja paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, mutta tuskaakin välillä! :D Voit uskoa, että fiilis tunnin jälkeen oli melko euforinen!

   Ja kiitoksia! :)

   Poista
 4. Toi nyrkkeily kuulostaa kyl kivalta ja tehokkaalta!

  Ihana pirtsakka kolmenelonen ;) <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kyllä kivalle tuo NHS-nyrkkeily. Saa nähä et miten kuntonyrkkeily eroaa tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie luulen, että se on aika samanlaista, tuossa meidän nyrkkeilyssä vaan painotetan enempi tuota yläkropan treeniä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...