sunnuntai 25. elokuuta 2013

Suruja, iloja ja treenejä = Elämä

Jahans ja jeppistä jee, se on taas viikko hurahtanut kuin ihan huomaamatta ohi ja blogi loistaa jälleen hiljaisuudellaan. Mikähän nyt on, kun jotenkin tökkii tää bloggaus? Ei nyt oo jotenkin jaksanut panostaa ollenkaan ja sillon kun ei huvita, on turha alkaa vitsiä tyhjästä vääntämään.

Tällä viikolla on ollut suruakin, kun meidän kissavanhus Donna vietiin lopetettavaksi... Miun vanhemmillahan se siis eleli, mutta meidän kissoista mie puhun edelleen, kun oon kuitenkin niitä ominanikin pitänyt ja molempien kissojen syntymissäkin mukana ollut. Meille jäi sinne siis vielä Donnan pikkusisko Tara, 16 v. Äiti-kissa Minttu lähti autuaammille hiirenmetsästysmaille 3 vuotta sítten. Nyt Donna lepää äitinsä vieressä samassa haudassa, ja myös meidän perheemme koira Bella, jonka kuolemasta on nyt jo 11 vuotta, on haudattu viereiseen hautaan. Perheenjäseniä ja rakkaita ne kaikki on olleet <3

Tässä mie hyvästelemässä Donnaa viikko sitten:

Donna 23.9.1996 - 23.8.2013
Mutta kuuluu tähän viikkoon jotain hyvääkin. Viimeistään nyt on jo varmaa, että miun työt jatkuu! :) Viikon päästä miulla tulee semmoinen 1,5 viikon tauko, mutta sitten taas jatkuu ja ihan kokopäiväisenä tuonne reilusti tammikuun puolelle asti. Ei edes haittaa tuo 1,5 viikon tauko, ihan kiva vähän "lomaakin" pitää, kun koko kesä on kulunut töissä. Työnkuvaani tulee taas vähän uusia haasteitakin, ja jännityksellä ja innolla odotan niitä. Mie vaan tunnen koko ajan enemmän, että oon just miulle oikeella alalla ja on mahtavaa, kun oon saanut ja tulen saamaan vaihtelevaa ja monipuolista työkokemusta. Sehän on vaan etu miulle, vaikka kaikki uusi aina vähän jännittääkin :)

Super! (Kuvalähde)
No entäs ne treenit? Tää viikko on menny pelkästään salin puolella. Mutta sain kuin sainkin vedettyä nyt 4-jakoisen ohjelmani kokonaan läpi tällä viikolla, plus puolen tunnin crossarit yläkroppapäivinä. Taisi olla vasta toinen kerta. Muuten tuntuu olevan hyvä treeni, mutta hauiksille pitää nyt kehittää jotain uutta. On ollu nimittäin takapakkia niissä, pitäny vähentää painoja ja toistoja. Miusta tuntuu, että ojentajissakin tullu vähän takapakkia. En sit tiiä, että vaikuttaako se kun teen ne nyt eri päivinä? Kun aiemmin 3-jakoisella tein kädet kokonaan samana päivänä, kehitys oli nousujohteista. Tietysti nyt uusi treenijakokin voi vaikuttaa tuohon käsilihasten jaksamiseen, kun ne tulee kuitenkin aina treenissä viimeiseksi. Noooo, kattellaan nyt vähän aikaa miten tää sujuu. Viikon kaksi vikaa treeniä meni siskon kanssa ja oli taas hyvä saada vähän vinkkejä. Esim. viparit taakse -liikkeen tajusin nyt vasta ihan oikein ja kyllä sain vähentää painoja, kun ennen heiluttelin vaan vähän sinnepäin ;D Koko kropan jumin oon kyllä saanut tällä viikolla aikaiseksi, kun oli 2 viikon totaalitauko liikunnasta sen flunssan takia. Nytkin toivon täällä sohvanpohjalla, että jalat ois huomenaamulla jo siinä kuosissa, että kärsii mennä tekemään jalkatreeniä.

Meidän salilla alkoi viime tiistaina uusi jumppa: NHS Nyrkkeily: Tehokkaan vauhdikas koko kehon jumppa. Hyvä niska-ja hartiaseudulle. Tunnilla tehdään nyrkkeilylyöntejä ja lihaskuntoliikkeitä. Välineinä mm. nyrkkeily- ja pistehansikkaat. Kesto 1h. Kuvaus Viilingin sivuilta. Tuota aattelin mennä kokeilemaan! En vielä tiedä, menenkö jo ylihuomenna vai vasta seuraavalla viikolla. Hitsi kun sit lisäksi haluun jatkaa combattiakin, joka on keskiviikkoisin (haha, tällä viikolla en kyennyt edes sinne kun oli lihakset niin kipeinä!). Ja ne salit neljä kertaa viikkoon. Too much? No, kun nyt ensin käyn testaa tuota nyrkkeilyä, että sopiiko se miulle.

Tämmöisin miettein näin sunnuntaina.

Meneekö teillä yleensä miten pitkään uuden treeniohjelman "sisäänajossa", että se alkaa tuntua omalta ja että jotain kehitystäkin tapahtuu?

6 kommenttia:

 1. Osanotot. :'/ <3

  Ja samaan hengenvetoon onnea työkuvioista!

  VastaaPoista
 2. Musta on niin ihanaa et teidän kisut on elelleet noin pitkäikäisiksi <3 Kertoo rakkaudesta ja hyvästä hoidosta <3 Toivon ite et voin omille kissoilleni tarjota yhtä hyvää hoitoa :) Ja suurinta rakkautta on päästä rakas lemmikki lähtemään kun sen aika on <3

  Huh, voin sanoa et 4 kertaa viikossa salia on kyllä aikamoinen rupeama ja ite kyllä Joensuussa taas ihan tyytyväisin mielin palaan siihen 3 kertaa viikossa salittamiseen, ens viikolla yritän tehdä kesän vikat 4 kertaa viikossa treenit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niillä on hyvät geenit! :D Ja kyllä ne on olleet tärkeitä perheenjäseniäkin. :)

   Mie kyllä yritän sen 4 treeniä käydä. En sit vielä tiiä miten sen combatin viikkoon sovitan kun on tuo nyrkkeily aina tiistaisin... No, en ota stressiä siitä, tässä syksyn edetessähän sen näkee miten aika ja kunto riittää! :)

   Poista
 3. Osanotto <3 Ja onnea työpaikasta!

  Mulla on nuo omat ohjelmat nyt tökkineet ja rajusti. En usko, että edes aika auttais siihen, että se tuntuisi jotenkin "omalta". Jos on hyvä treeniohjelma, niin sitä tekee mielellään jo ekasta treenistä lähtien ja suorastaan kärsimättömänä odottaa jo seuraavaa kertaa.. ainakin niin mulla on mennyt. Niinä harvoina kertoina, kun oon samaa ohjelmaa jaksanut noudattaa pari viikkoa pidempään, on kyllä kehitystäkin näkynyt noin kuukauden jälkeen. Mut nää on aina niin yksilöllisiä juttuja ja ihan päivästä kiinni, et mitenkä milloinkin kulkee.

  Hih. Pahoitteluni, että kommentoin näin myöhään. On vähän luettavia tekstejä rästissä viikonlopun jäljiltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Joo, ja onhan se välillä muutenkin vähän semmosta, että tökkii enemmän ja vähemmän. Miulla yleensä kyllä uus ohjelma aluks tuntuu vähän kököltä, mutta sit kun pääsee rutiiniin, niin se alkaa luistaa paremmin. Yleensä. Siksi mie nyt yritän tällä tehdä muutaman viikon ennenku alan isompia muutoksia tehdä. Yksilöllisiä me kaikki tosiaan ollaan näissäkin jutuissa!

   Pahoitteluni miulta, että en oo viime aikoina kommentoinut teidän muiden blogeja juuri lainkaan! Just riittää aika ja tarmo ees välillä oman blogin päivittämiseen... :o

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...