maanantai 19. elokuuta 2013

Treeniviikon aloitelma

Jees, 2 viikon tauon jälkeen tänä aamuna pääsin vihdoin salille! Kyllä intoa riitti, olin jo henkisesti ollut ainakin viikon ajan valmis treeneihin, mutta halusin potea sen flunssan pois ihan kokonaan ensin.


Vihdoin salille, jee!
Aloitin treeniviikon jalka-vatsatreenillä. Nyt tein kakkosjalkatreenin, koska sitä en oo päässyt tekemään kuin vasta yhden kerran. Oon aina aloittanut 1. treenillä, ja sit kun en menneinä viikkoina ehtinyt sitä neljättä kertaa salille (tästä pääsee katsomaan miun treenijakoa, joka nyt toivottavasti vihdoin pääsee kunnolla vauhtiin), jäi tuo toka jalkapäivä aina tekemättä. Nyt siis vaihdoin toisin päin.


Tällä mentiin.
Ajattelin aloittaa vähän tunnustellen, ja siksi teinkin nyt niin, että jätin prässissä painot vähän vähemmälle ja tein pidempiä sarjoja. Se tuntuikin olevan ihan hyvä vaihtoehto nyt varsinkin, kun sain kaikki neljä sarjaa puhtaasti läpi 12 toistolla. Ehkä ensi viikolla sitten lisää painoa ja lyhyempää sarjaa taas.


Tuskahhh.
Nyt tein toista kertaa vasta tuota lantionnostoa tangolla. Te, jotka ootte tuota tehneet: mihin kohtaan te tuon tangon asetatte? Miusta kun tuntuu, että paras tuntuma sinne pakaraan tulis just lantion päältä, mutta ai että kun se painaa lonkkaluita niin kipeesti! Nytkin sain varmasti komeat mustelmat aikaiseksi niihin kohtiin... Vatsankaan päältä ei kyllä tuntunut oikein hyvälle, ja siitä tuo liike kävi miulla polvitaipeiden yläpuolelle takareisiin eikä enää pakaroihin oikeastaan ollenkaan... Pitää varmaan vielä hahmotella sitä oikeaa paikkaa pelkällä tangolla ensi kerralla ennen sarjojen aloitusta.

Lähentäjät ja loitontajat taljassa kyllä tekivät myös tehtävänsä. Ylipäänsä oli vähän sellainen fiilis, että lihakset oli melko tukossa. Ei ollu heleppo treeni ei, ja pelottaa miten jumiin nyt menee töppöset tästä.


Enää ei paljon naurata. Vielä sumokyykyt ja
vatsat edessä, ja tässä vaiheessa maha kurisi nälkää.

Treenijuoman jämät (FAST Intra Workout)

Huomenissa siten olis vuorossa rinta, olkapäät ja ojentajat. Innolla ja kauhulla odottaen! ;)

Reipasta reeniviikkoa itse kullekin! :)

4 kommenttia:

  1. Mä oon pannu sen kyllä suoraan tuohon lantion päälle, mutta laitan aina jonkun patjan rullalle väliin just sen takia, että se painaa niin kovaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla oli tuossa (näkyy kuvassakin) tuo pehmuste, mutta silti painoi ikävästi. Pitää yrittää ens kerralla kokeilla laittaa se toisin päin, jos se ois toiselta puolelta pehmeempi. :)

      Poista
  2. Ite oon lantionnostoa tehny ehkä kolme kertaa ja siihen ne kokeilut jäikin. Ihan liikaa koski joka paikkaan ja ainakin mulla tuntui enemmän lonkankoukistajissa kuin pakarassa. Mut polvillenousu Smithissä toimii sen sijaan itelläni loistavasti. Kannattaa kokeilla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! :) laitetaan korvan taakse. Pitää vielä vähän testailla tuota lantionnostoakin, kun sekin on kyllä tosi tehokas, jos saa oikein tehtyä. Kivun kanssa en kyllä sitä kuitenkaan ala tehdä, joten jos ei onnistu ilman, niin sít menee liike vaihtoon!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...