perjantai 4. lokakuuta 2013

Treenihabitusta parhaimmillaan vai pahimmillaan?

First things first: Arvontaan voi osallistua vielä kaksi päivää! Sunnuntai-iltana suoritan arvonnan; sovitaan vaikka, että 6.10. klo 19 asti voi osallistua! :)

Tänään täytyy pitää treenivapaa. Miun kropassa ei ole varmaan yhtään sellaista kohtaa, jssa ei tuntuis tämän viikon treenit :D Viikko käynnistyi maanantaina jalkatreenillä (+vatsat), tiistaina oli nyrkkeilytunti, keskiviikkona rinta-olkapäät-ojentajat ja eilen selkä-takaolkapäät-hauikset. Jalat voisi tehdä jo viikonloppuna, mutta sitten en pysty tehdä niitä maanantaina ja ens viikon treenisykli menee sekaisin. Eli jalat jääköön tällä viikolla yhteen kertaan. Ne jumahti ihan lahjakkaasti, kun ovat saaneet olla levossa kaksi viikkoa.

Nyt vähän kuvaraportointia eilisestä treenistä, kun kerrankin sai taas treenikuvia otettua. Milla kaipailikin treenikuvia tuolla arvontapostauksessa, joten tässä tulee muutama. Oli siis Pian kanssa yhteistreenit. Tällä kertaa tehtiin kuitenkin eri treenit. Miulla oli siis selkä-takaolkapäät-hauikset ja Pialla koko kroppa. Huhhuh, että mie kotona nauroin kun katsoin noita miun ilmeitä! Siis ihan käsittämätöntä, millä ilmeillä tuolla salilla aina vetää :D Siitä on kaikenlainen keikistely kaukana!


Alataljaa leveällä lapiokahvalla

Tein pitkästä aikaa tuolla toisella alataljalla, jossa joutuu otteen pitämään ylempänä. Ihan hyvä oli välillä tuolla tehdä, niin tuntui vähän eri paikassa. Ei muuten ole ihan äsken ollut treenillä noita pöksyjä jalassa! Nytkin ne jäi vahingossa kun olin kotona päivän hiimaillut noissa ja sitten unohdin ottaa treenihousut mukaan salille :o Mutta ihan hyvin noillakin onnistui. Ei ainakaan kiristänyt mistään ;)


Pullover ja facepull supereina
Tää on kyllä niin hyvä yhdistelmä! Miulla selän ja takaolkapäiden treeniosuus päättyy näihin supereihin, ja viimeistään tässä alkaa olla jo aika puhki. Jos treeni on mennyt niin hyvin kuin pitää.

Seuraavaksi miun lempparikuvasarja eilisestä treenistä :D :DNouseeko nouseeko??? #@?!#
Ja sehän nousee PRKL!! Hauiskääntö tangolla
Itse asiassa tuon alemman kuvan ottamisen jälkeen mie räjähdin nauruun, kun oli niin hirrrveeee puristus ja tiesin Pian ottavan siitä kuvan. Se sarja sit loppui siihen. Muutenkin nuo habakäännöt meni vähän niin ja näin... Jäi viimeinen sarja vain viiteen (ja puoleen).Haukkatreenin vissi viimeistelyliike. Ja otsasuoni pullistelee...
Siinäpä noita "tyylikkäitä" kuvatuksia. Treeni meni kokonaisuudessaan näin:

1. T-kulmasoutu 2*10, 1*8 ( +alkuun lämmittelykierros pienellä painolla)
2. Alatalja leveällä lapiokahvalla 3*12
3. Yhden käden kulmasoutu 3*12 / puoli
4. Takaviparit käsipainoilla 3*8
5. Pullover (S) 3*12
6. Facepull (S) 3*12
7. Hauiskääntö ez-tangolla, vastaote 1*10, 1*6, 1*5
8. Hauiskääntö ez-tangolla, myötäote 2*8, 1*10
9. Hauis alataljassa, maaten 3*12


Olipa taas kiva treenata Pian kanssa. Ja pakko sanoa, että eilisen treenin tähtihetki oli ehdottomasti Pian enkka SJMV:ssa. Siis tuo nainen vaan sisulla väänsi menemään sen kuusi toistoa 60 kilolla ja vieläpä ilman vetoremmejä. WAU! Ja selkä pysyi ihan suorassa viimeiseen asti, uskokaa vaan, että mie vahdin silmä kovana vieressä. Tuon rutistuksen jälkeen pääsi molemmilta riemunkiljahdukset ja piti heittää yläfemmat. On se sitkee mimmi ja mikä kehitys on tapahtunut viime keväästä! Eipä voi kuin ihailla. Yhteistreeneissä on just parasta kun voi yhdessä iloita toisenkin onnistumisista ja olla tsempparina.

Kotona sitten sain maistella ihan hyvällä omallatunnolla tätä aiemmin päivällä tekemääni omenatosca-piirakkaa. Aivan taivaallisen hyvää, niin kuin alkuperäisen ohjeen nimikin sanoo. ´Omenatosca by Freya
Tänä aamuna leivontavimma sai jatkoa, kun tein valmiiksi meille huomiseksi jälkiruuat. Aion julkaista siitä kuvapostauksen jossain välissä :P Meillä tulee tänään täyteen 10 vuotta siitä, kun mentiin kihloihin Barcelonassa <3 Tänään miulla on kuitenkin iltavuoro ja huomennakin työpäivä, joten sen juhliminen siirtyy huomisiltaan. Tähän viikonloppuun kuuluu lisäksi myös muutama piipahdus Pian kissojen luona, kun Pia on itse viikonloppureissulla.

Mikä on teidän mielestä yhteistreeneissä parasta? Vai puurratteko mieluummin aina yksin salilla?

12 kommenttia:

 1. hihi, kivoja kuvia! ;) ja onnea hienon vuosipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 2. Ootko muuten syntynyt miehenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas jahas, anonyymit vauhdissa näköjään... Ei, en ole syntynyt miehenä.

   Poista
  2. Voi hyvänen aika :D:D jollaki on vissii vähä tylsä elämä, hohhoijaakaa!!! Et todellakaan siltä näytä, upea nainen oot! <3

   Poista
  3. No niinpä! :D Noooo, miun itsetunto ei moisesta kolausta saanut. Oonkin ihmetellyt, miten vähällä oon päässyt anonyymien ilkeilyistä tähän mennessä.

   Kiitos Janna! <3

   Poista
 3. Voi luoja mä rakastan näitä sun treenikuviaaa! :D <3 Teillä kyllä tuo treeni sujuu yhdessä, voin vain kuvittela miten huikeeta on kun voi niin paljon inspata toista ja saada sitä apua ja voimaa toisesta ihmisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kyllä sujuu treeni yhdessä ja saa aina aikaan sen viimeisenkin loppuunpuristuksen! :)

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut teille 10 vuodesta! ♥

  Yhteistreenit on kyllä parhautta. Se toisen tsemppi ja onnistumisten jakaminen toisen kanssa saa aina hymyn huulille. Vaikka itellä ei kulkis, niin treenistä ei koskaan jää huono fiilis, jos toinen kuitenkin onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Marilii! <3

   Jees. oli muuten vähän puhetta Pian kanssa, että jospa joskus reenailtas isommallakin porukalla, vinkvink ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...