keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Itku lyhyestä ilosta

Kyllä sitä maanantaina odotti koko päivän! Jes, töiden jälkeen vihdoin kunnon treenien pariin! Oltiin Pian kanssa molemmat salilla ihan täpinöissämme, hirvee draivi oli päällä heti alussa. Noo, kyllähän se penkki heti kuitenkin näytti kaapin paikan, ei mennyt miulla viimeisessä sarjassa vielä se 35 kiloa... Tai siis kolme toistoa sain itse, kahdessa viimeisessä tarvitsin apuja. Oikea puoli ei oikein pysynyt mukana.

Tässä mennään 32,5 kilolla...
Viimeistään vinopenkki tangolla palautti maan pinnalle. "Pikkuisen" tuli yliarvioitua treeni-innon ollessa huipussaan omat voimat ja liikaa painoa tankoon. No, miulla meni sitten tuo liike vähän niin kuin pudotussarjan muodossa ;)

Ehkä vois olla tuo selkänoja alempana?
Taisi mennä liikaa käsille.
Kyllähän sen jo nyt treenin edetessä huomas, että ei tuo oikea käsi tule mukana niin kuin sen pitäisi. Supereissa (ristitalja + punnerrukset) oli jo vaikeuksia viimeisissä taljatoistoissa kun tuntui, että se käsi ei vaan tule sieltä alas. Varsinaista kipua ei tuntunut, mutta voima ei ollut vasemman käden tasolla. Yleensähän se menee miulla just toisinpäin. Noooo, silti vaan eteenpäin ja reeni loppuun. Olkapäiden superit (pystysoutu + viparit) sai jo ekan sarjan jälkeen olkapäät hapoille :D Oli taas se ihanankamala tunne. Arnoldeissa huomasin taas, että oikea käsi jää jälkeen.

Takavipareista vinopenkissä ois muutama kuvakin, mutta ei jessus, en todellakaan laita niistä tänne yhtäkään. Mie ihan masennuin kun katsoin niitä. Siis miun selkäläskit, ihan kamalat :( Nyt aloin ajatella, että pitäskö miun oikeesti vaan mennä salille niissä isoissa teeppareissa. Mutta kun en mie osaa. Mie haluun, että treenivaatteet on suht ihonmyötäiset. Vaikkei tällä kropalla nyt vissiin voiskaan...

Vitsit, miten sitä nyt kaiholla katteleekin viime kesän (pose)kuvia! Mie haluun samaan kuntoon!


25.6.2013


 
2.7.2013
Myääääh! No, treenin jälkeen kuitenkin mentiin vielä balanceen ja kyllä se vaan taas teki hyvää.

Illalla sitten kun menin suihkuun, huomasin että miun vasemman jalan rakkolaastari oli rullalla. Ilmankos se oli ihan hirveen kipee, kävely oli jo salilla sellasta nilkuttamista. No, sitten vetäisin sen laastarin irti ja kappas, kun koko rakko lähti mukana! Auuuuuuutttsss! Aika iso rakko se olikin ja nyt ihan vereslihalla... Eiku vaan Bepanthenia yöksi ja aamulla iso normilaastari siihen päälle.

Ja sit ne itkut. Eilen miulla oli vihdoin se lääkäri tämän käden takia. Kyllähän mie jo osasin aavistella, että ei se mitenkään hyvä tilanne voi olla. Diagnoosi oli pitkittynyt tulehdustila, lisäksi hartiat täysin jumissa. Nonni. Tässä sitä nyt ollaan. Hyvästi treenit muutamaksi viikoksi :( Just kun taas ois se draivi päällä. Sain aikamoisen lääkearsenaalinkin. Tulehduskipulääkettä (Arcoxia) 3 viikon kuuri. Ensimmäinen viikko 120mg/vrk, kaksi seuraavaa 90mg/vrk. Vatsansuojalääke Somac 20mg/vrk. Lihasrelaksantti Dolan iltaisin. Lisäksi yöksi kunnon kerros Mobilatia, ja käteen side. Töissä rannetukipakko nyt tuo 3 viikkoa. Ei saa nostella ja kannella raskaita juttuja, kurottelutkin minimiin. Kun tämä tulehdustila kädessä on ollut jo pitkään, ei se kuulemma ihan muutamassa päivässä paranekaan. Siksi pitkät kuurit ja suht vahvat lääkkeet kuulemma. Lääkäri ei suoraan sanonut, että ei saa mennä salille. Pian kanssa eilen sitten tekstittelin ja tulin järkiini, että ei siis todellakaan salitreenejäkään. Eikös ne aika painavia juttuja kuitenkin ole mitä siellä salilla nostellaan?

Apteekkiostoksia :/
Otin ensimmäisen kipulääkkeen heti eilen töihin päästyäni, ja noin tunnin päästä siitä alkoi huippailu. Oli koko päivän pikkuisen pihalla ja olo oli jotenkin omituinen. (Lähi)muisti pätki ja jouduin tarkistelemaan asioita. Huimausta. Kotimatkalla bussissa tuli paha olo. Soitin kotona äidille ja hän sanoi, että ei ollut voinut käyttää tuota Arcoxiaa, kun huimailu ei ollut mennyt ohi muutamassa päivässä. Toivottavasti miulla menee, ostin nimittäin koko 3 viikon satsin jo kerralla (tyhmä mie!). Illalla Dolan teki vähän pöhnäisen olon ja uni tuli heleposti. Nyt aamulla on ollut vähän pölkky olo myös, onneksi on iltavuoro.

Käpälä paketissa nukkumaan
Okei. Kyllähän mie voin tehdä esim. jalkoja ja vatsoja ja aerobista. Paitsi että jos tämä pää ei toimi niin kuin pitäisi ja välillä huippailee, ei varmaan kannata sekään. Lisäksi on nuo jalkarakot. Ostin kyllä eilen apteekista sellaisia sidoksia, jolla oon nyt niitä paikkaillut. Jos nyt ne edes paranis nopeesti, että pääsis aerobiselle. Jalkareeneissäkin tietty esim. SJMV ja askelkyykyt painoilla on poissuljettu. Eikä voi tehdä vatsoja taljasa tai vartalonkiertoja painokiekon kanssa. Mutta onhan niitä liikkeitä muitakin, pitää vaan varioida. Ja combattiin menen sunnuntaina, oli mikä oli. Paitsi jos vielä huippaa.

Urheilija (tai edes kuntoilija) ei tervettä päivää näe?

14 kommenttia:

  1. Kiva ku kirjotin kommentin ja sit se katosi ku painoin julkaise-nappia :o

    Mutta siis, hyvä kun tulit järkiisi! Nyt sillä pitkällä levolla saat käden kokonaan kuntoon eikä tarvitse pitää sitten enää salitaukoja! Kurjaahan se on, kun on hyvä draivi päällä :(

    Etkä todellakaan tarvitse mitään pitkähihasia salilla! Hus pois tollaset ajatukset! Oot upee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, bloggeri taas kettuilee?

      No joo, en mie eilen ois kyennyt salille enää sit ihan yleisolonkaan takia. Nuo lääkkeet :/ Toivottavasti se käsi nyt tulee kuntoon ihan oikeesti. Kyllä mie eilen aattelin kaiholla, miten sie teet salilla niitä kulmasoudun pudotussarjoja ja miun piti olla mukana! Taitaa olla taas sit kevyt-viikko kun pääsen ohjelmaan mukaan, mutta ehkä se voi ollakin sit hyvä aloitusviikko.

      Poista
  2. Voi ei, tosi ikävä tuo siun kätesi tilanne. :/ Millaset oireet sulla siis on ja kävitkö yksityisellä lääkärillä? Mulla on kans edelleen käsivaivoja eikä oo yhtään kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla siis syksystä asti ollu kipuja käden peukalonhangassa, josta se leviää kämmeneen, rystysiin ja kyynärvarteen. Välillä on ollu parempana ja välillä huonompana. Rasituksesta erityisesti kiukustuu ja puristusotteesta. Esim. saksilla leikkaaminen tekee kipeäksi, jos pidempään tekee. Kävin työterveyshuollon lääkärillä.

      ootko sie käyny käsiäs näyttää missään?

      Poista
    2. Sounds bad. No mie oon käyny arvauskeskuksessa ja yksityisellä fyssarilla, mut vielä ei oo täydellistä parantumista tapahtunut. Sama ongelma mulla, et pienestäkin rasituksesta kiepeytyy. Yhyyyy!

      Poista
  3. Mut jos Pia nostelis sulle painoja, niin voisit vaikka prässäillä ja kyykätä tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii,enhän mie tosiaan voi edes prässiä tai kyykkyjä yksin tehdä! Itelle ei tullu mieleen, että pitäähän siinäkin nostella painoja... Voi pylly! No, enköhän mie jotain keksi.

      Poista
    2. Kyllä sä saat apua salilla toisilta treenaajilta, ihan varmasti ne jeesaa sua. Kyllä sä ihan varmasti jotain keksit. Tsemppiä <3

      Poista
    3. Jees, kävin tänään jalkareenillä ja löytyihän sieltä salilta herrasmiehiä, jotka auttoivat prässipainojen kanssa :)

      Poista
  4. Eikä miten ikävää :( Nyt vaan kunnolla lepoa, että lähtis vaiva kokonaan pois! Vaikka todellakin se hankalaa on, kun on draivi päällä! Tosi kurja juttu!! On kyllä sympatia sun puolella! Mut ehkä nyt sit lisäät hetkeks sitä aerobista? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja kun kuitenkin käyn töissä, niin ei tää käsi saa siellä sitä lepoa, minkä se varmaan nyt tässä vaiheessa tarviis, vaikka onkin se rannetuki. Jospa se tästä...

      Poista
  5. Voi pylly! :( Noin huonoa tuuria, pitkittynyttä käsikipua ja mitä kaikkee en kyllä sois yhtään kellekään. Ja vieläpä kesken hyvän treenidraivin... En voi muuta kuin lähettää roppakaupalla positiivista mieltä! Pää pystyssä, Freya! <3

    http://annamuntreenaa.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas Anna <3 Kyllä vaan harmittaa niin maan prkl:sti, kun taas tuo reeniohjelma katkossa... Mutta eipä näille mitään voi. :(

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...