tiistai 7. tammikuuta 2014

Sotasuunnitelmaa läskiä vastaan

Toka treeni takana ja samoin eka ruotupäivä. Mie päätin nyt kokeilla eloa -400 kcalin vajeella. Tässä on nyt tullut mässättyä sen verran, että varmaan riittää varastossa hiilareita poltettavaksi ennen kuin rasvaan päästään käsiksi. Nälkä varmaan koittaa piakkoin, mutta pitää yrittää päihittää se. Sitten jos elosta alkaa tulla liian sietämätöntä (lue: mie muutun sietämättömäksi hermokimpuksi) tai treenitehot alkaa kärsiä, lisään kaloreita. Kun nyt sais tällä ainakin pois ne parit kilot, mitkä on varmasti ihan pelkkää turvotusta ja nestettä.

Toinen täsmäisku laardia vastaan koittaa huomenaamulla cardion muodossa. Kelistä riippuen se tapahtuu joko ulkona lenkin muodossa tai salilla crossarilla. Jos näitä aerobisia päiviä saisi kaksi viikkoon, olisin tyytyväinen. Tämän viikon sunnuntaina olis salilla vaihtuvana jumppana combat, joka kyllä ajaisi oikein hyvin asiansa viikon 2. cardiona. Katellaan, mikä on viikonloppuna kestävyys tämän viikon aloitusrykäisyn jälkeen vai onko combat liikaa. Salipäiviä tulee viikkoon neljä, joten vielä se yksi täyslepopäiväkin viikkoon mahtuu :)

Tänään siis tehtiin Pian kanssa Bunkkeritreenin 2. viikon 2 treeni. Se tarkoittaa selkää ja vatsoja. Olin ihan yllättynyt, miten hyvän tuntuman sain yläselkään. Ylä- ja alataljat superina jo saivat selkälihat liikkeelle. Mie sain ylätaljalla nyt tehtyä ihan eri tavalla, kun Pia neuvoi miten se kannattaa tehdä. Jes! Ehkä mie alan päästä ylätaljavihastani..?

Sitten olikin aika pudotussarjojen... Eli käsipainoilla kulmasoutua. Ou mai gaad, että voi taas tuntua lopussa 8 kilon puntitkin järkyttävän painavilta! Pudotussarjojen päätteeksi vielä 3 x maksimit. Kyllä tuntui selkä tehdyltä. Ja mikä parasta, niin ainakin Pian mukaan miun tekniikka oli ihan oikea ja sain puristettua toistot loppuun saakka. Näissä ne painot jää kyllä alas sit, kun se raja tulee vastaan. Se tuli huomattua ;D

Pudotussarja menossa
Sitten oli ne ehdottomat inhokit, eli vatsat, tehtävänä. Voi luoja miun vatsalihakset on surkeessa kunnossa! No, ei kai se ihme ole kun ovat saaneet velttoilla viime viikot ja siihen päälle on tullut ylimääräinen höttökerros. Pure pain, sanon mie tämän päivän vatsatreenistä.

Ylävatsaa taljassa

Alavatsaa penkissä
 
Vinot vatsat penkillä painon kanssa kiertäen. Tyyntä ilmettä,
mikäs tässä tehdessä...

...tai sitten vähemmän tyyntä... PRKL!

Onko teillä jotain tiettyä keinoa pudottaa painoa, siis lähinnä rasvoista, jonka otatte käyttöön kun paino on noussut tai uhkaa nousta? Siis rasvapaino, lihastenkasvun kohdallahan se painonnousu onkin ihan suotavaa ;)

6 kommenttia:

  1. Kun tekniikka on kohillaan niin tuntuma on niin tuplasti parempi, kuten todettiin niistä käsipainoilla tehtävästä kulmasoudusta :)

    Kyllä ne vatsalihakset kohta kehittyy taas kun väännetään vatsoja 2 kertaa viikossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Kyllä se vaan on hienoa, kun jo treenin aikana saa sen kunnon tuntuman ja tietää, että nyt menee perille. Tietää tekeväns jotain oikein :) Nyt on yläselässä jo selaiset tuntumat, että kipeytyy kyllä. Mutta mie oon vaan tyytyväinen! ;)

      Kaipa ne jossain vaiheessa kehittyy sitten nekin :)

      Poista
  2. Ootko miettiny, että voisit tehdä HIIT-treenejä? :) Lyhyempi aika, mutta kaikki tehot irti ja rasvanpoltto käyntiin! Alkuun voi tuntu todella tuskalta, mutta niihinkin varmasti tottuu nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon mie tuota miettinyt joskus aiemminkin ja eipä kai se ainakaan huonoa tee, jos kokeilis. Ei vaan tuolla ulkona oikein tähän aikaan vuodesta pysty liukastumisvaaran takia mitään juoksupyrähdyksiä tehdä. Mietintämyssyyn! :)

      Poista
  3. Ai että, ei voi kuin ihailla tota sun asennettasi <3 Et vaadi iteltäs liikoja, pidät järjen päässä ja tavoitteet järkevinä - ei siis mitään 10-kiloa-viikossa-pois-heti-nyt. Tsemppiä, muruseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos muru-Marilii! <3 Kyllä miulla kuitenkin, jos totta puhutaan, on aikamoinen stressi tästä lihomisesta ja melkoista sanallista itseruoskintaa harrastan peilin edessä :(

      Mutta positiivisella asenteella kumminkin tätä pitää enimmäkseen viedä eteenpäin ja iloita jokaisesta edistysaskeleesta. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...