tiistai 14. tammikuuta 2014

Pinkkiä teippiä ja PP-power!

Niinniin. Ei pitäis ikinä mennä sanomaan ääneen (tai kirjoittamaan), että hyvin menee, kun sitten se kostautuu.


Taas on käsi teipissä. Mie kävin ostamassa tuota kinesioteippiä reilu viikko sitten, kun olin aloittamassa ekaa täyttä treeniviikkoa. Viime viikolla pidinkin teippejä joka treenissä ja useimpina päivinä töissäkin. Noh, sitten eilen aamulla en jaksanut alkaa teippailla, vaan lähdin Pian kanssa tekee rinta-olkatreeniä. Ei se siellä reenatessa vielä kipuillut, mutta sitten se alkoi iltapäivällä töissä! Onneks miulla oli ibuprofeenia mukana, muuten ei ois tullut mitään. Ihan kunnolla alkoi kipuilla taas tuo käsi alkaen peukalonhangasta, siitä kiertäen ranteeseen ja rystysiin, josta se jatkui koko kyynärvarteen. Onneksi kipulääke auttoi! Puristusote on se pahin.

Ei kai tässä auta kuin ottaa taas yhteyttä työfysioterapeuttiin. Itse asiassa miun oli tarkoitus jo tänään soittaa, mutta just soittoaikana en millään ehtinyt töissä soittaa. Jospa huomenna olisi parempi hetki. Pitäisköhän nyt tämän käden kanssa ihan oikeasti sinne lääkärille jo mennä. Vaikka lieneekö tuokaan voi tälle mitään tehdä..?

Kutenkin käden vammailusta huolimatta reenit on jatkuneet hyvin. Eilen siis tehtiin rintaa ja olkapäitä.


Kunnon treeniflow on nyt päällä ja tuntuu, että nyt oisin pitkästä aikaa siinä pisteessä, että suunta on vaan ylöspäin! Siis treeneissä. Hieno tunne, ja siksi tämä käsijuttu nyt ottaakin päähän ja kympillä!

Toinen mahtijuttu treeneihin liittyen on se, että miulla on niin mahtava treeniystävä! Me ollaan Pian kanssa oikea voimakaksikko, Team PP, niin kuin tuolla HeiaHeian puolella on muutaman kerran treenejämme kuvailtu ;) (Joo siis miun oikea nimi alkaa myös P:llä, jos joku ei ole jo sitä hiffannut ;D).

Molemmat tänään selkä-vatsatreenin alkajaisiksi puheltiin, että tää treeni on tämän ohjelman ehkä se "tylsin". Johtuen varmaan vaan siitä, että on niin perusliikkeitä muutama vaan:

1. Alatalja tangolla (S) 4* (toistomäärä eri I, II ja III viikolla sekä kevyellä viikolla)
2. Ylätalja tangolla (S) 4* (toistomäärä eri I, II ja III viikolla sekä kevyellä viikolla)
3. Kulmasoutu käsipainoilla, pudotussarja 3*10 + 3* max.
4. Vatsat taljassa 4* 15-20
5. Lantionnosto penkillä (alavatsat) 3*15-20
6. Vinot vatsat istuen, painokiekon kanssa 3*15-20

Muttamutta, aika huikea treeni saatiin tänään aikaiseksi! Nyt on menossa III viikko, ja taljassa tehtävissä supereissa oli lyhyet sarjat. Painoa siis sai olla enemmän. Tuon päälle kun alettiin tehdä noita pudotussarjoja, niin mamma mia sentään! Molemmat oltiin ihan puhki ja selässä tuntui. Siihen vielä nuo maksimit päälle, niin meidän selät oli aika taputeltu. Ja noissa maksimeissa se toisen tsemppi ja usko siihen, että vielä jaksaa, tulee todella tarpeesseen! Ite tein puhtaasti omat enkat, kun sain tehtyä 12,5 kilon punteilla jokaisessa sarjassa 15 toistoa. Viimeisessä sarjassa oisin jo luovuttanut 12:nnen toiston jälkeen, mutta Pian napakka ääni kuului, että "vielä jaksaa kolme!". Mie vaan mielessäni aattelin, että hulluu, mutta se kolme vielä meni. Ei ois menny enää yhtään enempää. Mieletön fiilis oli kyllä tuon rupeaman jälkeen. Käsikään ei kipuillut, kun tämä on nyt teipissä taas. Lisäksi käytin liikkeissä vetoremmejä, ettei tarviis käyttää puristusotetta niin voimakkaasti.

Vatsat on miun heikoin kohta ja niin oli tänäänkin. MUTTA niissäkin oli parempi tulos kuin viime viikolla. Voi pliiiis, käsi anna miun nyt käyttää hyväksi tämä mieletön treeniflow mikä miulla on nyt päällä! Mikään ei ois nyt turhauttavampaa kuin se, että joutuisin taas sivuun treeneiltä.

3 kommenttia:

  1. Tuo on niin ikävä juttu tuo sun käsi :S Toivottavasti se nyt ei mee niin ikäväksi et tulee treenitaukoa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :( Nyt on aika lääkärille varattu.

      Poista
  2. Siellä on ollut kyllä varsinainen tehokaksikko taas liikkeellä ;) <3 Voi itku, tota sun kättäs. Menispä nyt nopeasti ohi, niin pääset hyödyntämään ton huikean flown! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...