perjantai 12. huhtikuuta 2013

Bad And Better

Eilinen jalka-pyllytreeni ei menny niinku Strömsössä... Ei ainakaan aluksi. Naurattaa ja nolottaa miun prässisekoilut! :D Pian kanssa oltiin kimppatreenit tekemässä, tosin nyt tehtiin niin eri juttuja, että harvakseltaan nähtiin ja Pialla oli kiire spinningiinkin. Siis se prässisekoilu. Olin tehnyt lämmittelysarjan, kun sen päätteksi en saanutkaan sitä prässiä lukkoasentoon, vaikka kuinka veivasin sitä vipua. Siinä alkoi iskeä paniikki kun pikkuisen alkoi jo jalat vapista kun en saanut sitä kelkkaa siis paikalleen. Pakko oli sitten vinkaista vieressä penkkaavalle nuorelle miehelle, että voisitko tulla apuun. No hän ystävällisesti tuli ja kertoi, että voin laskea sen kelkan rauhallisesti alas, pääsen sieltä kyllä pois musertumatta. Selitti aika rauhallisella äänellä, taisi huomata miun paniikin ;D Ihmeteltiin sitten kimpassa sitä prässiä ja lopulta selvisi, että se kelkka oli vaan väärässä asennossa, eli kelkka liian ylhäällä mulle. Jalkojen pituus ei siis riittänyt työntää sitä kelkkaa lukkoasentoon. Ja mie olin jo käynyt kutsumassa huoltomiehen paikalle. Nolotti kyllä... Loppuprässäilyt menivätkin sitten vähän paremmin ja sain viimeiseen sarjaankin 130kg kyytiin, eli enkat!

Muuten ei eilisestä treenistä juuri jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Paitsi että miun pakarat oli pumpissa ekaa kertaa! Tai ainakin luulen, että ne oli. Jännä tunne. Tämä tapahtui sumokyykkyjen jälkeen. Otin isomman kuulan ja hirveetähän se oli. Mutta oli kyllä sen jälkeen pumppumppumppitunne bärseessä ja kävely tuntui hyvin hassulta. Pukkarissakin Minniltä menin kysymään "voiko perse olla pumpissa?". Hah kuulosti varmaan tosi tyhmältä, koska tokihan se voi, mutta olin niin ihmeissäni uudesta tuntemuksesta tuolla alueella. :D Treenin jälkeen kävin vielä venyttelytunnilla ja aaaaah, kun se teki taas hyvää.

Tänään treeni tuntui kulkevan kokonaisuudessaan paremmin. Oli siis rinta-hauis-ojentaja-keskikroppapäivä.

Töistä lähdössä salille. Pipo kertoo minne! :)
Tein saman treenin kuin sunnuntaina, ja nyt rintatreenikin maistui! Penkkiin sain kahteen viimeiseen sarjaan 27,5 kg. Jokohan kohta testais sillä kolmellakympillä? Kivasti maistui taas tämä treeni, on selkeesti miun lemppari kyllä! :)

Just Did It! :)
Onkos teillä millaisia viikonloppusuunnitelmia? Mie menen aamulla salille ja sitten on vuorossa toinen kerta jalkojen sokerointia. Illalla suunnataankin Kolille, luvassa hyvää ruokaa perheen kanssa ja yökin vietetään siellä sitten hotellissa.

16 kommenttia:

  1. Ihana Freya, oot ihan huippu :D Onneks treenisekoilut voi kuitata aina sillä, että on painanut niin satalasissa menemään ettei oikein ajatuskaan enää juokse ;) Saattaa jopa hyvässä tapauksessa mennä läpi ;)

    Sumo=perse pumpissa. Kelepoo!

    Ihanaa viikonloppua, ja nauttikaa Kolista! <3 Itse taidan olla hurja ja lähteä hieman ulkoilemaan huomenna pitkästä aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo kyllähän sitä sattuu ja tapahtuu, mutta vahingosta myös viisastuu! :D

      Siulla taisikin olla oikein mukava ilta! :)

      Poista
  2. Wau, 130kg! Voimanainen olet :)
    Mulla huomisaamu lähtee käyntiin combatin merkeissä.

    Pidä hauskaa kolilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo 130 miusta vielä mikään kauheen iso ole, mutta koko ajan paranee! :)

      Poista
  3. Heh, salisekoilut on kyllä aina niin noloja (itelle siis!), mutta onneks selvis toi prässijuttu! Ja vau, 130kg, oot huikee! Ihanaa viikonloppua Kolille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, mutta kyllä ne sekoilut kasvattaa luonnetta. Kunhan ei vaan tarvii hävetä itteensä ihan joka kerta! D

      Poista
  4. Mäki haluun mun perseen pumppiin! Mä en edes huomaa jos lihaksiin tulee pumppia tai sitten en oo koskaan saanutkaan :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeks vaan painoa sumokyykkyyn, niin jospa se siullakin alkais pylly pumpittaa. :)

      Poista
  5. Wuhuu, kuulostaa siltä että treenit luistaa siulla! :) Mahtavaa! Ihana tuo " voiko perse olla pumpissa" :D Oikein hyvää viikonloppua Kolille <3 Täällä treenataan koko viikonloppu :-) PS. Anteeksi kun en ole mitään aikoihin kirjoitellut, kiirettä pukkaa, mutta täällä seurataan aina kun ehditään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siulla siis on viikonloppu mennyt vähän erilaisissa merkeissä kuin miulla ;) Oot ihana Veera! <3

      Poista
  6. mäkin mietin ihan samaa joskus, että voiko persus olla pumpissa :D koska erään jalka/pakaratreenin jälkeen tuntui että persposket sykki jotenki hämärästi ja mä tiedostin ne jotenkin aivan eri lailla koko loppupäivän :D naureskelin itekseni silloin aika paljon, koulussa istuminenkin tuntui jotenkin veikeeltä haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, samanlaisia tuntemuksia oli miulla. On se hyvä kun vielä tällä iälläkin oppii uutta omasta kropastaan! :D

      Poista
  7. Peppu pumpissa? Kuulostaa aika mahtavalta! :D Taidan päästää itseni aina vähän liian helpolla, kun ei ole varmaan koskaan vielä tullut pumppia. Ite tähän mennessä tehnyt prässissä 75kg:lla 5 toistoo (vaikka ois kyl menny ainaki pari lisää)... Mut jalkojen ja pepun treenaaminen on parasta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne painot siitä nousee kun vaan jaksaa ahkerasti treenata! :) Mie inhosin ennen jalka-pepputreeniä, mutta nykyisin kun teen sen kunnolla, se on ihan huippua kaikessa kameudessaankin. ;D

      Poista
  8. Hehe ei ollu ollenkaan tyhmä kysymys! Miusta taas tuntuu että jos pepputreenin päätteeks ei oo peppu pumpissa niin jotain oon pielessä :D Miulla on aina kunnon kyyläilyt siihen treenin päätteeks, onneks Viilinkillä riittää niitä peilejä siellä salin puolella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä miekin tästä lähtien tähtään siihen pumppiin pepputreenissäkin! :D Kauhistelin peilistä kyllä sitä takamusta, että kauhee miten iso! Kun miulla siis muutenkin sitä takamusta vielä riittää (läskiä siis), niin näytti jotenkin hurjan muhkeelta! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...