keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

...and that's who I am

Mie oon sellainen, että innostun kauheen helposti ja kun innostun jostain kovasti, miun on saatava heti jakaa se jonkun kanssa! Tällainen tilanne tuli eilen, kun nostin SJMV:ssa 60 kg! Hitsit, että olin niin onnessani, että oli pakko heti treenin jälkeen tekstata tuo "ilouutinen" Pialle :D No, mie arvelin että Pia ymmärtää ja ymmärsihän se <3. Olin alle tehnyt kaksi 8 toiston sarjaa 50 kilolla ja tuo 60 kg nousi viidesti. Mutta vetoremmien kanssa! Tosin miulla meinasi mennä hermot niiden kanssa, kun en vielä oikein kunnolla niitä osaa kiristää / käyttää muutenkaan. Tuossa viimeisessä sarjassa ne ei olleetkaan tarpeeks kireällä, oisin ehkä saanut vielä pari lisää, mutta käsistä loppui puhti. Uskalsin laittaa hackiinkin nyt lisäpainoa, vaikka oli se kauheeta. En oikein oo sinut tuon hackin kanssa, mutta siks sitä pitääkin treenata! Tämmöinen setti oli eilen, laitan nyt noita painojakin tänne (suluissa toistot):

1. Jalkaprässi 80 kg (12), 100 kg (12), 120 kg (12), 130kg (8)
2. Hack-kyykky - (10), 20 kg (10) x2
3. SJMV 50 kg (8) x2, 60 kg (5)
4. Pakarapotku 15 kg (15), 20 kg (12) x2 / jalka
5. Reiden ojennus laitteessa 47 kg (12), 53 kg (12) x2
6. Sumokyykky steppilaudoilla seisten 20 kg kuulan kanssa 3x12
7. Pohjeprässi 25 kg 2x12, 1x10

Tänään tuntuu! Jospa illalla combat vähän pistäisi liikettä lihaksiin. Muuten nyt mielessä ovat tärkeämpänä vähän muut asiat kuin treenit. Olon mukaan mennään, ja tänään kävin sairaalassa lääkärillä. Sain luvan treenata tällä viikolla vielä ihan normaalisti, mutta ensi viikolla pitää sitten katsoa päivä kerrallaan, miltä tuntuu. Ja sitä oloa on kuunneltava. Tiistaina on seuraava tsekkaus  edessä ja sitten kuullaan, joko pitää rajoittaa. Vaikka on tämä miulle sen verran tuttua hommaa, että osaan jo aika hyvin tunnistaa ihan itsekin, milloin on levon aika...

Monessa blogissa kiersi jokin aika sitten tämä ...and that's who I am -juttu ja ajattelin nyt itsekin jotain tänne koota. Osa on varmaan sellaisia, jotka kaikki jo tietää, mutta ehkä jotain uuttakin..?

Kiinnitän ihmisissä huomiota ensimmäiseksi silmiin. Nehän ovat sielun peili, ja katseesta voi päätellä paljon. Erityisesti rakastan kauniita silmiä ja kaunista silmämeikkiä. Myös erilaiset ja erikoisetkin silmämeikit ovat mieleeni :)

                                                     And that's a fact. Big time!

Mie tarviisin oman kirjastohuoneen kotiin. Ihan oikeasti. Haaveilen sellaisesta, mutta talossamme ei ole tarpeeksi tilaa moiseen. Jo nyt kirjoja on liikaa, eivätkä ne oikein mahdu mihinkään... Plus kirjastonkirjat!

                                  Eihän miulla ole edes ajokorttia! Aivan, luitte ihan oikein.

Miussa on edelleen sellaista tietynlaista lapsenomaisuutta, että hämmästelen kaikenlaisia asioita ja ihmettelen miksi mitäkin tapahtuu. Mies monesti joutuu vaan huokailemaan, että "kaikkee siekin mietit!" :D Oon myös utelias ja miulla on vilkas mielikuvitus (ja unimaailma!)

Tätä blogia en kirjoita mitenkään oikea kielioppi mielessä ja murrettakin tämä on täynnä, mutta oikeasti olen ihan hyvä kirjoittaja. Kai? Oon ainakin varsinainen kielipoliisi ja miun sisaruksetkin joskus tarkistuttavat juttujaan miulla ;D Yhdyssanavirheet ovat miulle pahin kammotus!

Työni asiakaspalveluosuudessa tätä tulee luonnollisesti tehtyä päivittäin. Hymyilytti tai ei. :)

                      Joskus se vaan on niiiiin vaikeaa! Kunnes tulee tulipalokiire tai uni.

                                                           Beware!

            Voisin yrittää säästää enemmän. Ehkä kulutan vähän liikaa (treeni)vaatteisiin.

                                                             NEVER!

5 kommenttia:

  1. Wuhuu, onnea enkoista! Ite oon ihan samanlainen, että kun jotain kivaa tapahtuu se on PAKKO jakaa HETI jonkun kanssa! :) Miulla on yks kaveri joka saakin miulta vähän väliin jotain viestiä kun jänniä asioita pääsee tapahtumaan :D Eikö olekin ihanaa kun toinen ymmärtää <3 hihi! I feel you ;)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mahtavaa saada sun viesti! Yo go girl <3

    VastaaPoista
  3. Mä vaan nyökyttelin täällä näitä sun kuvien lauseita. Montamontamonta niistä kuvaisi muakin. :)

    VastaaPoista
  4. Mie oisin varmaan eilen vetänyt jotkut voitontanssit siun puolesta kirjastossa, jos oisit kertonut mave-enkoistasi ;) Eli ehkä ihan hyvä, että luin uutisen täältä ;) Mutta joka tapauksessa: ONNEA!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...