torstai 4. huhtikuuta 2013

Eating-working-training-sleeping...

Heippa! Mihin tämä aika kuluu? Miun päivät on kirjaimellisesti olleet tyyliä eat-work-train-sleep-repeat. Iltaisin oon ollut niin väsyksissä etten ole jaksanut edes bloggailla. Tällä viikolla aamutkin on olleet tosi vaikeita, silmät ei millään jaksais herätä :D Se on tuota kellonsiirtoa... Mutta treeneistä ei ole luistettu ja se on pääasia. Mulla on taas alkamassa sellainen rankempi elämänvaihe niin kuin aiemminkin keväällä ja tänään alkoi eka lääkitys. Vielä tässä silti pitäis olla ainakin pari viikkoa hyvää treeniaikaa ja sen aion käyttää kyllä hyödyksi!

Tänään päästiin taas Pian kanssa reenailemaan, joten muutamia kuviakin on tiedossa. Kiitos Pialle taasen! Miulla oli olkapää-selkä -päivä ja Pialla rinta-kädet. Ja voi että mie oon niin ylpee Piasta, kun hän teki enkat penkissä! Wau, mikä tahdonvoima! Ja ihana virne saavutuksen jälkeen <3 Miekin haluan päästä kokeilemaan maksimia! Paljonkohan siihen tankoon uskaltais laittaa niin, että sen yhden jaksais nostaa..?

Kattokaa nyt tuota ihanaa hymyä Pialla! Job well done.

Tässä näitä otoksia miun treenistä:

Kulmasoutua

Viparit taakse

Viparit sivuille. AUUUHHH!

Pystypunnerrus smithissä. Ihanankarmeanpolttavaa!Kokonaisuudessaan treeni meni näin:

1. Alatalja lapiokahvalla 3x12
2. Kulmasoutu tangolla 1x10, 1x6, 1x8
3. Viparit taakse, kp:t 3x12
4. Viparit sivuille, kp:t 2x12, 1x10
5. Pystypunnerrus smithissä 1x12, 1x10, 1x8
6. Pull over 3x12 (S)
7. Face pull 3x12 (S)
8.  Selkäpenkki 3x15 (S)
9. Latsiveto laitteessa 1x15, 1x12, 1x10 (S)
10. Vatsat laudalla maaten, jalkojen heilautukset 3x12

Palkkarit nautittuamme suunnattiin vielä hyvin ansaitulle venyttelytunnille ja treenipäivä olikin paketissa.


Mulla on nyt alkanut vähän tulosta näkyä ja tuntua hartioissa ja olkapäissä, nice! Kun oon alkanut syödä enemmän, on lihaskehityskin alkanut ottaa harppauksia. Heh, miun habasta mies sanoi viikonloppuna, kun hänelle pullistelin, että ei enää tarvitsisi välttämättä kasvattaa enempää ;) Eiiiii tää vielä vaan mulle riitä! Epäkkäät on myös alkaneet vähän pullistella, ihan hyvä niin.

Salilta lähtiessä Pian kanssa ihasteltiin sitä, miten valoisaa vielä on! Ihanaa, ihanaa! Kyllä se kevät ja sen myötä kesäkin sieltä tulee. :)

6 kommenttia:

 1. "Mulla on nyt alkanut vähän tulosta näkyä ja tuntua hartioissa ja olkapäissä, nice!" Jes, yv Freya, oot huomannut sen itsekin! :) Kyllä vain kehitystä näkyy, ihan ehdottomasti!

  Ota nyt kaikki tehokkaasta treeniajasta irti <3 Älä liikaa murehdi tulevasta, vaan nauti nyt :) Tosin tiedän kyllä, että osaat tehdä sen ihan ilman muistutteluakin. Siulla on asenne kohdallaan, ja positiivinen mieli kantaa pitkälle :)

  Hyvää vointia, ja iso halaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! <3

   Kyllä todellakin otan kaiken irti tästä kun vielä voin. Eilen taas kaikki alkoi silti konkretisoitua, kun kävin apteekista lääkkeitä 700 eurolla... :/ Onneks Kelalta tulee edes muutama kymppi takas.

   Iso halaus sillekin, raksu! :)

   Poista
 2. Kiitos treenistä <3 Oot aivan mahtava! Pystypunnerrukset sujui sulla kuin leikiten :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot ihan huippu! <3 Jaa, ai leikiten vai? Ei ehkä irvistyksistä ja puhinasta päätellen :D

   Poista
 3. Kyllä se vaan on huikeeta kattella näitä sun kuvia ku viikko viikolta muutut timmimmäksi ja fitimmäksi! Kova työ palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Janna! <3 Kova työ palkitsee, juu. Kun vaan noista roikkuvista jutuista pääsis eroon...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...