tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hairy Thing ;)

Nyt ajattelin kirjoittaa yhdestä miulle tärkeästä ulkonäköön liittyvästä asiasta. Tämä ei tällä kertaa liity mitenkään treeneihin, eikä edes kroppaan, vaan... hiuksiin! Nimittäin hiukset on olleet miulle aina tärkeät. Painosta ja elämäntilanteesta riippumatta oon aina halunnut panostaa miun hiuksiin, ja niissä onkin ollut melkoista vaihtelua vuosikymmenten (apua, mie oon tosiaan niin vanha, että voin kirjoittaa noin... ;D) kuluessa.

Tämä postausajatus tuli mieleen tänään, kun olin aamulla luottokampaajani Heinin käsittelyssä parturi-kampaamo Helinässä. Meillä on ollut tässä viime kuukausien aikana käynnissä projekti liukuvärjäys. Miulla on ollut musta tukka nyt useamman vuoden, ja se vaatii useamman vaalennuskerran ennen kuin väri alkaa kunnolla erottua latvassa. Tähän asti oon ollut sitä mieltä, että haluan violetin latvan. Mutta kuinkas kävikään! Tänään kun vaalennus oli ensin tehty, molemmat ajateltiin, että näyttääpäs muuten aika hyvältä ihan noinkin! Meillä on niin yhteneväinen maku näissä miun hiusasioissa, että tosiaan molemmat ajateltiin niin, mutta Heini sanoi sen ensin ääneen. Tältä näytti latvan vaalennuksen jälkeen ("kiva" tyvikasvu vielä näkyvissä):

Hih, näytän ihan papilta tuossa kauluksineni :D
Onneksi miulla on niin huippu kampaaja, joka oikeesti uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen ja antaa ideoita mitä kannattaa tehdä. Viisaasti Heini sanoikin, ettei kannata lopullista päätöstä väristä edes tehdä ennen kuin nähdään, miltä vaalennuksen jälkeen näyttää. Tiiän Heini, että luet tätä, joten iso kiitos siulle vielä, oot ihana <3 Latvaa ei kuitenkaan voinut jättää tuolleen, vaan siihen laitettiin (muistaakseni) kevytväri, joka oli lähellä tuota väriä. Tältä sitten näytti lopputulos (myös kulmat saaneet väriä):

I like it a LOT!
Mitäs tykkäätte? Miusta on kiva keväänkin kunniaksi pikkuisen piristää tuota mustaa. Päätettiinkin jo, että seuraavalla kerralla nostetaan tuota vaalennusrajaa reippaasti ylemmäs ja katellaan sit taas uusiksi mitä värejä otetaan käyttöön. Hiiiih, tuskin maltan odottaa, mitä me Heinin kanssa taas keksitään. Mitä mieltä te lukijat olette? Onko teille tärkeää, että kampaaja on tuttu ja luotettavaksi todettu vai vaihdatteko kampaajaa usein esimerkiksi tarjousten perässä? Itelleni hiukset on tosiaan niin tärkeä asia, että ei tulisi mieleenkään vaihtaa kampaajaa. Heinillä oon käynyt kohta 5 vuotta ja takuuvarman hyvän lopputuloksen lisäksi meillä on aina melkoiset rupattelut käynnissä ja sehän on mukavaa!

Sitten mie haluun näyttää vielä uudet housut, jotka ostin tänään. Mie en oo vieläkään tottunut siihen, että voin ostaa tällaisia kivoja vaatteita ja se on vaan niin ihanaa! Eikä olleet hinnalla pilatut, Cubuksessa vain 14,90 €.

Vähän erilainen kuvakulma!
Mitä ajattelette, jos kirjoittelen jatkossakin jonkin verran myös näistä muista ulkonäköasioista kuin niistä, mitkä liittyvät pelkästään treenaamiseen? Kuuluuko ne jutut treeniblogiin ollenkaan?

Nyt treffeille Nukku-Matin kanssa, aamulla taas aikainen herätys!


20 kommenttia:

  1. Sulla on siis NIIN ihanat hiukset <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Oih kiitos Janna! <3 Sie se oot treeniblogistanian varsinainen tukkajumalatar, siitä ei pääse mihinkään. :)

      Poista
  3. Vaudevau, siulla on ollut tänään oikein ihanan naisellinen päivä :) Kampaajaa ja vaateshoppailua :)

    Mie käyn niin hävettävän harvoin varsinaisella kampaajalla, että luottosellaista ei oo muodostunut. Pitäis mennä joskus jo vaikka ihan senkin takia, että se värjäyksen yhteydessä saatava päähieronta on jotain niin taivaallista :)

    Niin ja laita vain kaikenlaisia juttuja tulemaan, kyllä täällä jaksetaan lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, ennen työpäivää!

      Hei siinähän tuo Heini on ihan siun kotikulmilla, senkun vaan aikaa varaamaan ja kokeilemaan ;) Päähieronta pesun yhteydessä on kyllä tosiaan niiiiin rentouttavaa!

      <3

      Poista
  4. Tulipa todella hieno lopputulos, tuo liukuvärjäys tuo mukavasti eloa pitkään tukkaan. :)

    Mie olen myös luottokampaajaihminen. Haluan olla varma, että kampaaja osaa tulkata miun omat ajatukset oikein. :) Lyhyttä mallia kun pitää leikata säännöllisesti. :) Onneksi sellainen ihana tyyppi on löytynyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä miekin tykkään tosi paljon! Piristää ilmettä :)

      Kuule just tuo on miullekin niin tärkeää, että kampaajan kanssa sujuu tuo ajatustenvaihto oikein. Muutenkin on hyvä, että synkkaa jutut, ois aika ärsyttävää istua pari-kolme tuntia ja samalla miettiä, että mitähän tuolle uskaltaa sanoa. Miulle on tärkeää, että kemiat toimii! Onneksi siekin olet löytänyt ihanan luottokampaajan. :)

      Poista
  5. Mä ainakin luen mielelläni tälläisiäkin postauksia :)

    VastaaPoista
  6. Itehän menin vaihtamaan luottokampaajaani tässä taannoin (arvaa vaan tunnenko syyllisyyttä, ihan kun olisin pettänyt sitä..), mutta kun sain uudelta kampaajalya (kiipeilykaveri) niin hyvät visiot päästä ja toteutettiinkin se niin oon kyllä tyytyväinen. Seuraavaksi tää uus kampaaja haluais lähtee lyhentään näitä hiuksia aika paljonkin.. pelottaa! Mutta tiedän että hyvä siitä tulee. Edellinen luottokampaaja ei oikeen lähteny mun ideoihin kun heitin et värjätään punaisella, tehdään pitkä polkkatukka.. no, nyt on sellanen joka toteuttaa :D
    Tätä ennen en ollu käyny kampaajalla yli 8kk varmaan ja oma väri oli kerinny kasvaa tyvestä tosi pitkälle ja sit ennen ollu punaiset, niin ne todellakin näytti liukuvärjätyiltä, mutta itteä alko lopuksi pännii se kulahtaneen oranssi siellä latvoissa. Katotaan miltä nää tummemmat tulee näyttään esim. loppukesästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin uskoa,että syylliseltä tuntuu ;D Mut ehkäpä tuo vaihto onkin siulle nyt ihan paikallaan, jos aikaisempi ei oo oikein syttynyt siun ideoille. Luotan kyllä, että ammattilaisella on silmää sanoa mikä sopii ja mikä ei, mutta oishanse kiva, että asiakkaan toiveitakin kuunneltaisiin.

      Poista
  7. Musta tukka ei vaan sovi kenellekään. Useimmat näyttää elämänhalunsa menettäneiltä yli-ikäsiltä Nightwish-faneilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tuo on siun mielipide, ja toki sellaisen saat pitää. Mie tiedän monta, joille musta tukka sopii, eivätkä ole todellakaan elämänhalunsa menettäneitä. :) Hmmm... en tiennytkään, että Nightwishin, tai minkään muunkaan bändin, faniudella on jokin yläikäraja. Wau!

      Poista
  8. Mä olin kans tänään varaamassa aikaa kampaajalle, mutta jänistin sitten vielä kun olis ollu mulle uus kampaaja! Oon käynyt nyt taas reilun vuoden jo samalla kampaajalla (edellinen jäi mammalomalle), mutta oon nyt tullut lopputulokseen että psitän sen vaihtoon, koska aina loputuloksessa on vähän joku mättänyt. Nyt vaan pitäis uskaltaa mennä ekaa kertaa jollekulle uudelle... :)
    Hyvältä näyttää sun tukka. Mulle kans viime keväänä laitettiin liukuvärjäys ja se oli kyllä tosi kiva mutta ei lyhyessä tukassa toiminut loppupeleissä hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi kampaaja on kyllä jännityksen paikka! Mutta siullekin varmasti ihan hyvä juttu kokeilla jotain toista, jos kerran lopputuloksessa on ollut vähän parantamisen varaa. Toivottavasti löydät jonkun just siulle sopivan kampaajan! :)

      Poista
  9. Tykkään tukasta!!!

    Mulla on sama tuon kampaaja-asian kanssa. Tällä hetkellä on itseasiassa hassu tilanne, kun periaatteessa haluaisin olla kahden kampaajan asiakas. Oma kampaajani siis lähti jossain vaiheessa, olikohan jotain 1,5 vuotta sitten äitiyslomalle ja sain hänen tilalleen tulleen. Alku meni totutellessa, mutta sitten synkkasi tosi hyvin. Sitten tämä eka tuli takasin, ja periaatteesta siirryin hänelle - vaikka tosiaan haluaisin olla myös sillä toisella. :D Mutta onpahan vara valita jos tulee taas taukoja. Kyllä se on tärkeää. Mulla on ihana kampaaja, ihana gynekologi, huippu osteopaatti jne. :D Aikansa se vie että saa luottoammattilaisten joukon kasattua.

    Toivottavasti voit huomenna paremmin. Mulla tuo katupöly on ilmeisesti saanut aikaan pienen tulehdustilan keuhkoputkeen, ärtyy aina iltapäivään. Jos huomisaamuna on hyvä, käyn aamulla juoksemassa, jos ei, niin kolmas lepopäivä putkeen. Mut sama se, kunhan ei tulisi mitään kuukausien ongelmaa. Eli parempi hoitaa - taas kerran...

    R

    VastaaPoista
  10. Tuo on kyllä tosiaan lahtava tilanne, kun on saanut "kerättyä" itselleen sopivat ammattilaiset! :)

    Uhhuh, toivottavasti siun olo alkaa helpottaa kun katupölystä päästään!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...