sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Week 15 / Great Weekend

Tämä viikko oli treenien suhteen hiljaisempi kuin viime viikko, mutta on kyllä virtakin ollut vähän vähissä... Osansa tässä on lääkityksellä, joka oli päällä. Se loppui eilen, mutta ensi viikolla pitäisikin sitten alkaa uudet, joten olo ei ainakaan tule helpottumaan. Mutta se on vasta sitten se. Liikuntaviikko meni näin:

Ma: Salilla olkapäät-selkä-maha 1h 14min.
Ti: -
Ke: -
To: Salilla jalat-pakarat 1h 26min + venyttely 50 min.
Pe: Salilla rinta-haba-oikkarit-keskikroppa 1h 39min.
La: Salilla olkapäät-selkä-maha 1h 26min.
Su: -
Yht: 6,6 h

Yhtään aerobista ei siis tähän viikkoon mahtunut, kun se combatkin peruuntui. Siihen olen tyytyväinen, että salitreenikertoja tuli taas neljä, miusta tuntuu että tämä on aika ihanteellinen määrä miun kropalle kehittymisen kannalta. Kolme lepopäivää viikkoon on kyllä paljon, mutta olkoon.

Eilen kokeilin ekaa kertaa miun uusia BB:n vetoremmejä kulmasoudussa. Aikansa siinä ähelsin ennen kuin sain ne kierrettyä tangon ympärille, mutta ehkä ne meni edes sinnepäin, kun sain selkeesti lisätä painavampia kiekkoja tankoon kuin aiemmin. Täytyy niiden käyttöä vielä harjoitella. Onko kellään lukijalla noita samoja remmejä? Oisko vinkkejä niiden käytöstä? Lisäsin painoa myös smithiin, jolla tein pystypunnerruksia niskan takaa. Toistoja tuli sitten vähemmän, mutta kiva kun se tanko kuitenkin muutamia kertoja nousi niillä 2,5 kilon kiekoillakin. :)

Eilen kävin myös uudemman kerran sokeroinnissa EcoBeautyssä eikä se tälläkään kerralla tuntunut pahalta. Seuraava kerta on taas varattu. :) Nyt vaan oli jonkin verran ihon sisään kasvaneita karvoja, joita sitten joutui yksitellen pinseteillä lopuksi nyppimään. Se tietysti kirpaisi jonkin verran. Sisäänkasvu johtuu siitä, kun karva on hentoisempaa kuin aiemmin ja jaloissa aika paljon kuivaa kuollutta ihosolukkoa, niin ne karvat eivät pääse tunkemaan siitä läpi. Sain ohjeeksi kuivaharjata jalkojen ihoa säännöllisesti karhealla froteepyyhkeellä, jolloin tämä ongelma vältetään tulevaisuudessa.

Illaksi lähdettiin miun miehen ja veljen kanssa Kolille. Vanhemmillani on huomenna 35-vuotishääpäivä ja he olivat sitä viettämässä viikonlopun ajan Kolilla. Äidille yllätykseksi me sitten liityimme illalla seuraan. Äidin ilme oli todellakin näkemisen arvoinen, kun me saavuttiin illallispöydän ääreen ravintolassa <3 Mahtava yllätys! Syötiin ja juotiin hyvin ja tänään on olokin ollut senmukainen... Käytiinpä vielä kotimatkalla Mäkkäristä ateriat hakemassa, jota ei ole tapahtunut aikapäiviin! Huhhuh mikä turvonnut valas -olo nyt on. Onneksi huomenna on taas uusi päivä ja uusi viikko. :) Ilta oli kuitenkin oikein mukava ja teki meille kaikille hyvää. Tässä muutama kuva vielä eiliseltä:

Hotellihuoneessa kaakaota nauttimassa ja iltaan valmistautumassa
 


Ready to go!

Alkuruoka: Grillattua halloumijuustoa, helmicouscousia, punajuuripestoa ja pähkinarouhetta:




 Pääruuasta ei ollut kuin rippeet jäljellä ennen kuin muistin ottaa kuvan. Black Angus marmoroitua ulkofileetä makurasvalla, timjami-valkosipuliperunat, portviinikastiketta ja kasvistabbouleh:

Jälkiruoka: Valkosuklaamoussea, jäätelöä ja marjoja:

En kyllä muista milloin olisin viimeksi syönyt noin hyvää ruokaa! Pihvi oli aivan mielettömän hyvää ja muhevaa ja tuo jälkkäri vei kielen mennessään. Ja voin kertoa, että tuon satsin jälkeen ei ollut nälkä! :D

10 kommenttia:

  1. Oot kyllä hemmottelun ansainnut <3

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvältä näytät tuossa juhlakuvassa!

    Miten kauan se sokeroinnin teho kesti, ja millasena ne uudet karvat kasvaa? Siis kasvaako hentoisempina kuin höyläämällä? Mulla on ihan hurja kun joudun niin usein kesällä ajamaan (kainalot ja niskan joka päivä, jalat parisen kertaa viikossa :/).

    Mukavaa uutta viikkoa!

    R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, R! :)

      Miulla kesti noin 2 viikkoa ihan hyvänä. Sit ei voinu enää esim. mennä salille capreissa. Harvemmassa ja hentoisempana ne karvat kasvoivat. Se on yksilöllistä miten se menee. Mutta jos haluaa että sokeroinnista on hyötyä, niitä karvoja ei saa mennä höyläämään siinä välissä, koska se tavallaan nollaa ne hyödyt. Ajan myötä se karvankasvu hidastuu ja karvat vähenevät. Tämä on ollu miulle ensimmäinen karvanpoistikeino, josta miun iho ei oo kärsinyt. Itekin jouduin höyläämään jalat pari kertaa viikkoon ja miun iho ei yhtään tykkää siitä.

      Poista
  3. Onpas hyvännäkästä ruokaa...nam! Välillä pitääkin vähän relata ni jaksaa taas paremmin :)

    VastaaPoista
  4. Oi jestas mikä ilmestys! Niin upea nainen oot <3 ja ruoatkin näyttää niin hyviltä, ai että... :) Varmasti ollu aivan ihana viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi mukavaa vaihtelua! :) Kiitos Janna! <3

      Poista
  5. Nää irtiotot todellakin tekee hyvää aina silloin tällöin :) Nyt taas jaksaa!

    Parasta mahdollista vointia siulle! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...