sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Arvonta ja superherkku!

Heippati heippati, viikonloppu alkaa vedellä viimeisiään ja nyt on arvonnan aika. Päätin siis, että arvonta päättyi tänään klo 19. Tässäpä kaikki arvontaan osallistujat, joista osa osallistui molempiin ja osa vain ensimmäiseen tai toiseen arvontaan.


Miun mies sai kunnian toimia onnettarena ja ensin arvottiin Goldwellin Elixir-hiusöljy. Mies nosti lappusen miun nyrkistä, aukaisi sen ja lausui: Hanna! Paljon onnea siis Hanna, voitit ensimmäisen arvonnan!



Sitten oli toisen arvonnan, eli FASTin rannetuet, vuoro. Mies nosti taas lappusen miun nyrkistä, aukaisi sen ja lausui: Ryde! Paljon onnea Ryde, voitit toisen arvonnan!


Laittakaa miulle Hanna ja Ryde sähköpostilla (freyagoesfit(at)gmail.com) yhteystietonne, niin palkinnot lähtevät tulevalla viikolla matkaan! :)

Sitten ihan toisenlaisiin juttuihin. Vaikka tää onkin enimmälti treeniblogi, niin kaikki miut tuntevat tietää, että mie tykkään leipomisesta ja hyvästä ruuasta. Varsinkin erilaisia juustokakkuja on kiva tehdä, koska niistä on helppo varioida vaikka minkälaisia ja ne vaan nyt sattuu olemaan niin hyviä. Kun kahdelleen eletään, ei noita kakkuja vaan voi oikein usein tehdä. Vain silloin, kun on vieraita tulossa tms. Nytpä keksinkin, että juustokakkujen ohjeillahan on määriä pienentämällä helppo tehdä ihan yksittäisiä annoksiakin kuppeihin. Ehkä mie nyt voin meille kahdellekin sitten vähän useammin kokeilla erilaisia kakkuja, kunhan nyt ei ihan joka viikko innostu ;D Haluan nyt kuitenkin jakaa teille kuvapostauksena ihanan juustokakkureseptin, jonka löysin Belle Baie -leivontablogista, joka on täynnä aivan ihania reseptejä. Suosittelen! Alkuperäinen resepti: Pähkinäinen suklaamoussekakku.

Miun variaatio:






Tein tätä herkkua eiliseksi, kun me juhlittiin meidän kihlauksen 10-vuotispäivää. Miun mies tykkää erityisesti Susu-paloista, ja siksi halusin käyttää niitä. Molemmat tykätään vaniljafudgeista, ja noiden vadelmasydämien tarkoitusta tuskin tarvitsee rautalangasta vääntää ;) Miulla oli eilen työpäivä, ja olikin kätevää tehdä jälkkärit jo perjantaina valmiiksi. Miehelle oli tiukka kielto olla kurkistamatta jääkaapissa olevan kuvun alle, jossa kupposet olivat odottamassa.

Eilen syötiin muutenkin todella hyvin! Mies teki alkuruuaksi sienikeittoa, pääruuaksi oli naudan ulkofilepihvit ja kasvisgratiinia, ja jälkkäriksi nuo juustokakkuannokset. Juomapuolella nautittiin Veuve Clicquot Brut -shampanjaa ja Barcelona-hengessä Torres Sangre de Toro -punaviiniä. Jälkimmäinen on meidän punkkulemppari ja se sopii erinomaisesti liharuuan kanssa nautittavaksi. Jälkkärin kanssa mies nautiskeli vielä espressoa viskin kera ja mie cappuccinoa ja shampanjaa.









Sitten me lähdettiinkin vielä paikallisessa käymään parilla oluella, jonka jälkeen oli mukava tulla kotiin koisimaan :)

Kaikin puolin kiva ilta, mutta tänään on väsyttänyt sen verran, että jätin suosiolla menemättä combattiin, jonne vielä eilen suunnittelin tänään meneväni :D

Eikun vaan kohti uutta viikkoa ja onnea vielä kerran HANNA ja RYDE!! :)

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit! Siistiä! Mä en ikinä voita mitään ja nyt voitin ja vielä noin hyödyllisen palkinnon!! Jee, kiitos! :) Laitan yhteystiedot tulemaan sulle piakkoin.

    Ja voi lääh *kuola valuu* nam nam nam, miten ihanasti ootte juhlinneet teidän upeaa kihlajaisvuosipäivää! Aivan upeat ruuat ja viinit ja huh, mikä jälkkäri. Nam! :P Onnea myös teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JeeJee! :DJep, voin kyllä kertoa, että tuo siun voittama palkinto ON hyödyllinen. :) Ainakin miulle se on nykyään jo välttämättömyys.

      Jos ehdin tänään ennen iltavuoroon menoa, laitan teidän palkinnot postissa tulemaan :) Mutta huomenna viimeistään!

      Ihanat ruuat ja juomat kyllä oli ja muutenkin ihana ilta. Kiitos! <3

      Poista
  2. Voi vitsit, mitä herkkuja teillä on ollut! ♥ Meilläkin tulee 10 vuotta täyteen ens helmikuussa ja oon jo kovasti pohtinut, että lähdetäänkö ulos syömään vai väkerränkö kotona jotain vai.. ihan kauheen hankalia päätöksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miellä siis kihlauksesta tuli 10 vuotta, yhdessä ollaan oltu jo 14 vuotta. :)

      Miusta on kiva välillä käydä ravintolassa syömässä ja välillä taas nauttia hyvästä ruuasta kotona ihan kahdestaan. Hankalia päätöksiä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...