maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonloppureissu ja uutta treeniohjelmaa!

Hello there! Heinäkuun eka postaus vasta nyt! Vietin siis viime viikon vapaata treeneistä, kävin ainoastaan combatissa keskiviikkona ja sinne kyllä sitten virtasta riittikin! Mie en vaan edelleenkään hahmota sitä "hyppypotkua" vai mikä se oikein on. Noooo, pääasia että muuten meni hyvin ja hiki lensi.

Ready for a Fight!
Viikonlopuksi lähdettiin pienelle reissulle. Perjantaina ajettiin Hämeenlinnaan, jossa lauantaina oli miun miehen siskontyttöjen 2- ja 4-vee -synttärit. Nuorempi tyttö on meidän kummityttökin vielä. Mukavaa oli ja pikkuprinsessat suloisia! <3

Synttäreillä!

Prinsessaherkkuja!
Me yövyttiin Hämeenlinnassa hotellissa ja hyvää teki pikku breikki arkiympyröistä. Tää taisikin olla miun tämän kesän ainoa reissu, kun oon töissä koko kesän, niin eipä paljon matkustella. Lauantai-iltana käytiin syömässä Piparkakkutalo-nimisessä ravintolassa. Ravintola oli tosi ihana, hyvää ruokaa ja laadukasta palvelua. Ulkonäöltäänkin se oli nimensä veroinen:

Piparkakkutalo

Hotellin terassilla
Eilen sitten aamulla pakattiin kampsumme ja ajettiin vielä Keravalle ystäväpariskunnan luo katsomaan heidän uutta poikavauvaansa. Voi kun olikin niin suloinen pikkumies! Onneksi nähdään jo muutaman viikon päästä uudelleen kun he puolestaan reissaavat meillepäin! :) Iltapäivästä sitten ajettiin takaisin kotiin. Ihana reissu oli kyllä, oisin vaan tosi mieluusti voinut olla pidempäänkin, mutta kun molemmilla on tänään työpäivä, niin kotiinhan sitä sitten piti tulla.

Päikkärit <3
Kotimatkalla mie sitten suunnittelin loppuun sen uuden treeniohjelman, jonka kävin jo aloittamassa tänä aamuna! Laitan sen nyt tähän, ja otan mielelläni kommentteja vastaan! Ainakin nyt kokeilen tällä ja ainahan siihen voi tehdä muutoksia, jos ei oikein toimi.

Freyan 4-jakoinen treeniohjelma (salipäiviä 4 krt/vko)

1. TREENI (jalat-pakarat-pohkeet-vatsat)
1. Takakyykky 3 x 6-10
2. SJMV 3 x 6-10
3. Reiden ojennus 3 x 12
4. (Reiden koukistus / muu takareisiliike) 3 x 12
5. Pakarapotku 3 x 12
6. Pohkeet 3 x 12
7. Vartalonkierto laitteessa 3 x 20
8. Jalkojen nosto laudalla maaten 3 x 12

2. TREENI (rinta-olkapäät-ojentajat)
1. Penkkipunnerrus tangolla 5 x 5
2. Vinopenkkipunnerrus käsipainoilla 3 x 8
3. Ristiinveto taljassa 3 x 12
4. Pystypunnerrus tangolla eteen 3 x 6-10
5. Arnold press 3 x 8-12
6. Vipunostot sivuille 3 x 12
7. Ranskalainen punnerrus mutkatangolla 3 x 12
8. Push down köydellä taljassa 3 x 12
(9. Dipit kahden penkin välissä 1-3 x 10-12)

3. TREENI (jalat-pakarat-vatsat)
1. Prässi 4 x 6-10
2. Lantionnosto makuulta, tanko lantion päällä 3 x 10-12
3. Reiden lähentäjät taljassa (S) 3 x 12
4. Reiden loitotajat taljassa (S) 3 x 12
5. Sumokyykky 3 x 12
6. Vatsat laitteessa 3 x 12
7. Sivutaivutus talja/kp:t 3 x 12

4. TREENI (selkä-takaolkapäät-hauikset)
1. T-kulmasoutu 3 x 6-10
2. Alatalja tangolla, vastaote 3 x 8-15
3. Selkäpenkki 3 x 12
4. Yhden käden kulmasoutu 3 x 12
5. Vipunostot taakse 3 x 12
6. Hauiskääntö mutkatangolla 3 x 8-10
7. Hammerit käsipainoilla (S) 3 x 10
8. Keskitetty hauiskääntö käsipainolla (S) 3 x 10

Siinäpä se! Tavoitteena miulla ois joskus saada nuo treenit puristettua tuntiin (ei sisällä lämmittelyä ja loppuvenytyksiä), mutta on se aika kova tavoite noin pitkillä ohjelmilla. Tänään siis tein 1. treenin ja aikaa kului 1 h 15 min + lämpät ja venyttelyt. Tosin ainakin 5 minuuttia tuhraantui tuohon reiden koukistuslaitteen kanssa säätämiseen. Joo, miulla meni taas siihen hermot kun en vaan saanut sitä säädettyä itelleni sopivaksi. Lopulta korvasin sitten sen liikkeen hyvää huomenta -liikkeellä (3 x 12), kun en päässyt muuten eteenpäin treenissä. Kertokaas joku hyvä takareisiliike, jolla tuon reiden koukistuksen voisi korvata, kun se ei vaan onnistu tuolla Viilingin laitteella miulla. Kakkostreenissä nuo dipit on suluissa siksi, että teen ne jos jaksan, kun tuo treeni taitaa olla ojentajille aika paukku, kun on rinta ja olkapäätkin samassa. Ja pituuttakin tuossa treenissä kyllä on.

Joo, ja nyt valmistautumaan työpäivään! Kivaa viikkoa! <3

9 kommenttia:

  1. Jumppapallolla saa väännettyä takareisiä kivasti. Eli selälleen makaamaan, pallo jalkojen alle ja sitten vaan lantio ylös ja vedät pallon lähelle ja työnnät taas kauas.

    VastaaPoista
  2. Irtiotto tekee hyvää :) Mä otan pienen irtioton ensi viikolla Joensuuhun, katteleppa sitä inbox ketjua hani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee kyllä! Sit on taas kiva palata salirutiineihin, kun on välillä poissa. Toivottavasti nähdään sit ens viikolla! <3

      Poista
  3. Reissailun merkeissä on täälläkin kulunut koko viime viikko. Ihan ärsyttää, kun ei tullut salilla käytyä. Mut tänään sitten taas ;) <3

    Ps. Ohjelma näyttää hyvältä! Ei niitä treenejä tarvii aina tuntiin tikistääkään, jos vaan virtaa riittää loppuun asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla oli viime viikolla jotenkin niin paljon kaikkee, etten edes paljon ehtinyt ärsyyntyä salinpuutteesta ;D Paitsi torstaina kun mies tuli intoa puhkuen omista treeneistään, iski pieni salikateus :D Mut nyt taas mennään!

      P.S. Joo eiköhän se oo tärkeintä, että jaksaa kunnolla tehdä loppuun asti. Huomenaamulla kakkostreeni, saa nähdä miten sen kanssa käy!

      Poista
  4. Ainakin kannattaa olla tarkka, että jalat (ja olkapäät) palautuu, kun tuossa tulee paljon kovia sarjoja. Kakkostreeni vaikuttaa kyllä aika heviltä setiltä, mutta huomioi sen sitten vaan kokonaiskovuudessa, tai jätä joku sarja sieltä tekemättä, niinkuin meinasitkin.

    Takareisille sjmv ja hyvää huomenta ovat mun mielestä hyviä, mäkään en sovi takareisilaitteisiin ikinä, vaikka miten kääntelisin jalkoja, aina juilii oudosti :D Mutta tosiaan ei niitä ehkä kumpaakin kannata joka treenissä tehdä. Reiden koukistuksia voi tehdä myös taljassa, sitäkin voi kokeilla. Tai jos on oikein masokistinen päivä, niin joku GHR-variaatio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie niin ootinkin, että sie kommentoisit tuota ohjelmaa, Tiiti! <3

      Tuo kakkonen mietityttääkin minnuu eniten, että miten sen kanssa käy. Jos ojentajille on tuo liikaa, niin sit palaan varmaan entiseen malliin, että samalle päivälle rinta-hauis-ojentajat ja sit taas siihen toiseen yläkroppapäivään kaikki olkaliikkeet-selkä. Huomenna ois tarkoitus tuo 2. treeni käydä vetää heti aamutuimaan. Mie tarviisin oikeestaan 3 treenipäivää yläkropalle, että saisin tehtyä kaikki mitä haluun! :D

      Hei, mie muuten mietinkin tuota taljavaihtoehtoa reiden koukistuksille, voisi sitä testata ens viikolla!

      Poista
  5. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa Freya! :) Pakko sanoo että toi vauvakuva on niiiiin söppänä. Aww.

    Reisikoukistuksen korvaisin ehkä perinteisella maastavedolla tai suorin jaloin versiolla. Yksi hyvä liike on kans jos löytyy semmoinen dippi/leuanveto teline missä voi tehdä avustettuna, niin laitat painoja ja sitten painat vain sitä "jalkasijaa" alaspäin, tiedäks mitä tarkoitan? :D Kantsii koklata! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...